Modular keert terug naar Factory 010

Mark Hofman | 15 december 2016
events

Na een aantal succesvolle feesten in 2016, komt Modular keihard terug in 2017. Op 4 februari zal het dak er weer af vliegen in Factory 010 in Rotterdam en dit keer is zullen onder andere Âme en Job Jobse deel uitmaken van de betrokken artiesten. 

Modular keert terug naar Factory 010 

Afgelopen jaar zagen we Modular voor het eerst verschijnen op de 10e verdieping van de Rotterdamse Maassillo. Daar werden twee zalen gevuld met heerlijke muziek en bijzonder veel mensen die het kei en keihard naar hun zin hadden. Dit jaar besluit de organisatie het groter aan te pakken en gaan er maar liefst drie zalen open in Factory 010. Van deze drie area's staat de hoofdzaal volledig in het teken van resident Job Jobse en zijn samenwerking met Âme. De twee nemen het publiek maar liefst zes uur lang mee op een muzikaal avontuur waar je u tegen zegt. 

De tweede zaal is dit keer in handen van het Haagse Intergalactic FM. In deze zaal kun je een underground sfeer verwachten met artiesten als David Vunk, I-F, Loud-E en Gesloten Cirkel. De derde zaal wordt helemaal omgetoverd tot een tropical basement waarbij de exotische sound van Woody, Afrobot en Nino From The Woords, de ruimte zal vullen. 

Modular is op 4 februari 2017 in Factory 010 en kaarten zijn hier te koop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws