Dzeko brengt eerste solo track ‘Liberty’ uit

Ivo Mollemans | 15 december 2016
music

Misschien vraag je je nu af waarom Dzeko zelf een track uitbrengt en niet samen met zijn partner Torres. Misschien weet je het antwoord op die vraag al en vraag je je gewoon af wat voor track Dzeko heeft gemaakt zonder Torres. Gelukkig hebben wij het antwoord op allebei die vragen.

LEES OOK: Check die track: London Future – Don’t Stop

Het einde van een mooie samenwerking

Het is raar om de naam van Dzeko te zien zonder ‘& Torres’ erachter, maar je kan een artiest niet dwingen om door te gaan als hij dat zelf niet wil. Het was al langer stil rondom het duo, maar niet heel lang geleden uploadde Dzeko een verklaring voor de afwezigheid van de twee op hun Facebook. Ze wilden beiden namelijk graag een verschillende richting op. Dzeko wil blijven touren en produceren, maar Torres wil liever een fulltime producer/engineer worden. Al met al zijn ze nog steeds even goede vrienden en werken ze ook nog als een team.

Dzeko – Liberty

Nu heeft Dzeko dus zijn eerste track als solo artiest laten horen. Het nummer is uitgekomen via Musical Freedom, het label van Tiësto, en heet ‘Liberty’. De track bestaat niet uit lange build-ups en harde electro house drops, maar houd juist de hele drie minuten ongeveer hetzelfde energieniveau aan. Het heeft hierdoor wat weg van een deep house plaat met net wat meer energie dan normaal. De melodie wordt de hele tijd herhaald, maar is zo catchy dat hij niet gaat vervelen. Het is misschien niet wat je zou verwachten van Dzeko als je de geschiedenis van Dzeko & Torres bekijkt, maar het is zeker geen slechte track.

Luister Liberty hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws