Barkode

Jesse | 14 maart 2013
headlines

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Barkode met succes het concept “Barkode presents”. Dit keer met Catz 'n Dogz.

Een doorgewinterde naam uit de techno wereld draait een zes uur lange set in onze rauwe kelder en nodigt tevens een veelbelovende protegé uit die op de bovenverdieping de zaal op z’n kop zet. Zaterdag 6 april wordt met trots en vreugde een duo gepresenteerd dat met open armen ontvangen wordt door het nachtleven van Amsterdam: Barkode presents: Catz ’n Dogz. Nu al een mooie nacht vol wazigheden, herinneringen en diepe dreunen.

Catz ’n Dogz

Catz ’n Dogz is een duo straight from Polen en gaan gebukt onder de namen Grzegorz en Wojciech. Ja, probeer dat maar eens uit te spreken. Catz ’n Dogz dus. Kleine clubs en discotheken in Berlijn zijn hun thuishaven, maar ook in hun geboortestad Szczecin (hoe?) en op diverse techno festivals over de hele wereld zijn de twee mannen vaste spelers. Denk aan kleurrijke, groovy sets met een diepe bass en een magische live show. En dat allemaal in de donkere, mysterieuze kelder van Barkode in het hart van Amsterdam. De line-up wordt aangevuld met Protegé. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.

Check voor meer info www.barkodeamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws