JBL OnBeat Mini: de ideale reispartner voor de iPad met Lightning-connector en iPad Mini

Peter Güldenpfennig | 18 april 2013
headlines


Persbericht:

Amsterdam, 18 april 2013 – JBL lanceert vandaag de eerste draagbare speakerdock voor de iPad mini, de vierde generatie iPads, de iPhone 5 en de nieuwe iPod modellen met Lightning-connector. Deze connector is speciaal ontworpen voor de nieuwste iOS producten van Apple Inc. De JBL OnBeat Mini vormt daarmee samen met de populaire JBL OnBeat Venue LT en de JBL OnBeat Micro de eerste serie speakerdocks die ondersteuning bieden voor Apple apparaten met Lightning-connector.

De JBL OnBeat Mini past gemakkelijk in een rugzak of reistas en laadt zelfs het gedockte apparaat op. De speakerdock beschikt over een ingebouwde digitale signaalverwerking en twee volbereiks transducers voor een scherp, kamervullend geluid.

De JBL OnBeat Mini kan met de meegeleverde oplaadbare batterijen tot vijf uur lang worden gebruikt. Bij aansluiting laadt de meegeleverde AC-adapter tevens de iPad mini, iPhone 5, iPads van de vierde generatie en nieuwe iPod modellen eenvoudig op. De draagbare speakerdock beschikt ook over een ingebouwde USB aansluiting voor andere draagbare apparaten en een 3,5mm audioaansluiting voor het afspelen van andere iOS devices zonder Lightning-connector.

'Met deze draagbare Lightning-dock zijn we opnieuw de eerste op de markt met een dockingstation van hoge kwaliteit dat speciaal is gemaakt voor Apple iOS producten', aldus Sachin Lawande, executive vice-president van HARMAN en co-president van HARMAN Lifestyle & Infotainment. 'De JBL OnBeat Mini zorgt voor een zeer robuuste luisterervaring en gaat overal met je mee naartoe, iets wat moderne mobiele gebruikers zullen waarderen, zodat ze kunnen ervaren hoe echt geluid klinkt.'

Prijs en beschikbaarheid
De JBL OnBeat Mini is nu beschikbaar in alle grote winkelketens voor de adviesprijs €149,00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws