15 jaar Love Family Park

Partyscene Redactie | 23 juni 2010
headlines

Festivallen op z’n Duits

Tijdens de zomermaanden vinden er bij onze oosterburen op zondag veel kleinschalige festivals plaats. Eén daarvan is Love Family Park, dat alweer voor de 15e keer plaatsvindt op de eerste zondag van juli nabij Hanau.

In de zomer van 1996 vroeg de organisatie van Love Family Park Sven Väth om een zondag lang in zijn eentje plaats te nemen achter de draaitafels voor een marathonsessie. Vijftien jaar later is dit fenomeen uitgegroeid tot een volwaardig festival en komen inmiddels 15.000 bezoekers + een handjevol topartiesten uit binnen- en buitenland op dit festival af.In de zomer van 1996 vroeg de organisatie van Love Family Park Sven Väth om een zondag lang in zijn eentje plaats te nemen achter de draaitafels voor een marathonsessie. Vijftien jaar later is dit fenomeen uitgegroeid tot een volwaardig festival en komen inmiddels 15.000 bezoekers + een handjevol topartiesten uit binnen- en buitenland op dit festival af.

Sven Väth staat vanaf de eerste editie van Love Family Park centraal tijdens het festival. De Duitser draait dan ook geen lullige setje van twee uur, maar doet zijn ding in een tijdsbestek van zeven uur. Iets wat in Nederland niet voor te stellen is op een festival.

Opvallend is ook dat er al om negen uur ‘s ochtends begonnen wordt, waardoor het festival ook veel afterparty-gangers, die tot in de late uurtjes op zaterdag in de clubs hebben gedanst, ontvangt.

Het aantal podia is op Love Family Park gelimiteerd tot drie, wat het overzicht lekker gemakkelijk houdt. Qua line-up is het dit jaar weer smullen geblazen. Naast voorman Sven Väth zijn ook  Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Loco Dice, DJ Hell, Marco Carola, Étienne de Crécy, Karotte, Magda, Matthias Tanzmann, Onur Özer, Kiki, Nick Curly, Reboot, Guy Gerber aanwezig.

Vervoer op maat kan geregeld worden. Vanuit alle grote Nederlandse steden vertrekken bussen van verschillende organisaties naar het Duitse festival. Meer informatie vind je op onderstaande websites. Prijzen, inclusief vervoer + entree tot het festival, liggen tussen de 56 en 85 euro.

15 Years Love Family Park

 

Vroege Vogels

Partybus

Travel2Dance

Weiter Express

Tommel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws