Sample Sale in Designdock Rotterdam

Partyscene Redactie | 22 april 2010
headlines

Shop je suf tegen spotprijzen!

Sample Sale

Ondanks het feit dat de Nederlandse economie weer een beetje aantrekt, krijgen diverse aanbieders van kleding hun handel niet aan de straatstenen kwijt. Gevolg is dat de halfjaarlijkse Sample Sale in het Rotterdamse Designdock anno nu aantrekkelijker is dan ooit, vanwege een mega-aanbod. Wij geven bovendien kledingbonnen weg!

 

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 april worden alle samplecollecties voor het najaar 2010 verkocht tegen inkoopprijzen, de allernieuwste kleding die pas najaar 2010 in de winkels komt te hangen. Dus voor de mensen die zeker willen zijn dat ze de leukste, unieke en originele kleding te pakken krijgen, kom vroeg! Kom vrijdag!

Als je ons zou willen helpen de showroom leeg te verkopen mail dit dan door naar al je vrienden!

 

Wat is een sample sale?

Distributeurs van diverse merken verkopen in Design Dock rechtstreeks aan winkels met behulp van tooncollecties. Deze collecties bieden zij jullie aan tijdens de Sample Sale. Het leuke is dat je veelal kleding koopt die nog niet in de winkels ligt en in sommige gevallen helemaal niet geproduceerd wordt. En dat natuurlijk allemaal tegen een zeer lage prijs.

WIN WIN WIN

Love2Party mag tijdens deze Sample Sale voor Sinterklaas spelen en 2 kledingbonnen ter (winkel)waarde van 125 euro verloten onder haar lezers. Wat moet je hiervoor doen? Love2Party overtuigen dat jij zo zwaar getroffen bent door de crisis dat je momenteel in het versleten kloffie van je oudere broer of zus rondloopt, en dus wel wat nieuwe kleding kan gebruiken.

Er zijn ongeveer 30 merken verkrijgbaar, waaronder Orisue, Crooks & Castles, Boxfresh, Naketano, Nixon, Breo, Fenchurch, Gravis, Analog, Gravis, LRG, Neff, Makia, Dainese, Bataleon, Nikita, Ragwear, Alpinestars, Zooyork, Ecko, Onitsuka Tiger, Danefae, MiniRodini, Holly's. En wat dacht je van wintersport merken, als Level handschoenen, Drake bindingen, Dainese helmen en bescherming, Analog snowboard kleding, Northwave snowboardschoenen en IS googles.

T-shirts al vanaf 10,-

Jeans vanaf 25,-

Tassen en Bagpacks al vanaf 15,-

Sneakers al vanaf 20,-

Jassen al vanaf 25,-

Extra korting? Mail a friend! Wil je 10 % extra korting Mail deze mail door naar al je vrienden (minstens 10) en stuur een CC naar: info@rotterdamagency.nl

Pinnen kan niet bij alle merken, dus neem genoeg cash mee om teleurstellingen te voorkomen.

Openingstijden:

Vrijdag 23 april: 12.00 - 21.00 uur

Zaterdag 24 april: 12.00 - 18.00 uur

Design Dock Rotterdam (vlakbij Station Marconiplein, let op de wegopbreking!!)

Van Helmontstraat 23

3029 AA Rotterdam

Check Rotterdam Agency voor een routebeschrijving en aanmelding voor de Sample Sale mailings (2x per jaar).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws