Optreden Isis op manifestatie Klimaattop Kopenhagen

Partyscene Redactie | 10 december 2009
headlines

DVJ show ‘Groene Amsterdamse’

Zaterdag vindt de grootste manifestatie rondom de klimaattop in Denemarken plaats. Verwacht wordt dat er ongeveer 60.000 mensen zullen verzamelen om een duidelijke boodschap over te dragen aan alle wereldleiders in Kopenhagen. Onze eigen dj Isis zal om 16.30 draaien voor de betogers bij het Bella Center Metro Station.

 

DJ IsisGreenpeace International, NOOR en Isis hebben voor deze dag hun krachten gebundeld. Naast een dj-set zal ze een grootschalige vj-show geven. NOOR, een internationaal documentair foto-agentschap, heeft voor dit project 'Consequences by NOOR' hun fotografen over de hele wereld gestuurd om klimaat-‘brandhaarden’ vast te leggen.

De bekende fotograaf Kadir van Lohuizen, winnaar van de Zilveren Camera, Visa d’Or en prijzen bij de World Press Photo, ging naar Brazilië om daar het verdwijnende regenwoud te fotograferen, dat plaats maakt voor koeien, ons vlees.

Isis zal de beelden van de NOOR fotografen in een 1 uur durende show verwerken. Ook de jonge Deense dj en producer Mike Sheridan zal muzikaal een steentje bijdragen.

DJ Isis

Consequences Bynoor

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws