Twee jaar Dekmantel groots gevierd

Partyscene Redactie | 4 maart 2009
headlines

Jubileumfeest in Paradiso met monster-line-up

Dekmantel viert haar tweejarige bestaan met een dikke line-up in poptempel Paradiso. Zo speelt Robert Hood zijn eerste live-set ooit in Nederland en draaien Rolando en Rahaan hun favoriete techno- en discoplaatjes.Dekmantel, ’s lands hoop in bange Detroit-technodagen, viert haar tweejarige bestaan met een speciale line-up in poptempel Paradiso. Zo speelt Robert Hood zijn eerste live-set ooit in Nederland en draaien Rolando en Rahaan hun favoriete techno- en discoplaatjes.

 

Dekmantel bestaat op vrijdag 13 maart precies twee jaar. De relatief jonge partyorganisator richt zijn muziekpijlen niet op recent ontstane dance-genres, maar op disco, house en techno uit de begindagen van de elektronische dansmuziek.

In alle zalen van Paradiso wordt de muzikale driehoeksformule van Dekmantel - house, techno en disco - maximaal bezet door artiesten die een sleutelrol vervullen in die genres. Primeur van de avond is Robert Hood zijn live-debuut op Nederlandse bodem. Tevens worden techno-icoon Rolando en discogrootmeester Rahaan ingevlogen.

Natuurlijk geen Dekmantel-feestje zonder sets van oprichters Casper Tielrooij en Thomas Martojo. Zij laten zich vergezellen door een hele bups gast-dj’s, waaronder de jongens van Minimal Eindhoven.

Is het al 13 maart?

Dekmantel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws