Update clubcrisis Ibiza

Partyscene Redactie | 21 juni 2007
headlines

Clubs weer geopend

Een aantal weken geleden ontvingen we het bericht dat drie grote clubs op Ibiza voorlopig de deuren moesten sluiten op last van de lokale autoriteiten. Gelukkig blijkt de soep niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend en heeft DC-10 de datum voor heropening inmiddels bekend gemaakt.

 

Heropening DC-10 op 25 juni.Met de Spaanse autoriteiten is blijkbaar prima te onderhandelen en de crisis lijkt bezworen te zijn. Ibiza Voice maakte woensdag namelijk bekend dat de Circo Loco-feesten op 25 juni toch al weer van start zullen gaan. Over de andere twee clubs, Amnesia en Bora Bora, is nog niets bekend, maar de verwachting is dat nieuws hierover snel volgt.

Voor de opening van Cocoon, die afgelopen maandag gepland stond in Amnesia, zijn Väth & vrienden uitgeweken naar Privilege, maar de opening van Cream zal donderdag 21 juni hoogstwaarschijnlijk gewoon plaatsvinden op de vaste stek. Bora Bora is volgens de berichten ondertussen wel open, maar zonder muziek. Gasten worden doorgestuurd naar alternatieve feestlocaties, zoals de strandtent pal naast de Bora Bora.

Ibiza-gangers kunnen ongestoord naar de inkomende vliegtuigen blijven zwaaien bij de strandtent naast de Bora Bora.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws