Met de Rotterdampas toegang tot 15 clubs

Partyscene Redactie | 6 juni 2007
headlines

De Rotterdampas. Iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar lang niet veel clubbers hebben er één in hun bezit. Het heeft, net zoals wel meer van dat soort passen, een beetje een stoffig imago en je krijgt vaak korting op zaken waar je niet echt op zit te wachten. Maar dat gaat nu veranderen, want als je nu een Rotterdampas aanschaft, kun je heel de zomer gratis naar vijftien bekende en minder bekende clubs in Rotterdam en omgeving. Check it out!

Wel clubben, niet betalenHet zomermagazine van Rotterdampas heeft als thema Feestje en staat opnieuw vol met aanbiedingen waar je nou niet echt wat aan hebt. Neem bijvoorbeeld Kdz! Adventure, de Beachbus naar Rockanje, Poetry International, Phantasialand en het Kwakoe Zomerfestival. Maar wel interessant is dat pashouders in de maanden juni, juli en augustus eenmalig gratis naar binnen kunnen bij 15 clubs, discotheken en poppodia in Rotterdam en omstreken. Op de website rotterdampas.nl staat meer informatie over de pas en het aanbod.

Wij moesten ook even goed lezen, maar dit betekent niet dat je de hele zomer onbeperkt bij elke club binnen kan lopen. Je mag bij elk van de deelnemende locaties één keer gratis naar binnen. Een Rotterdampas kost 55 euro en als je het een beetje goed plant, dan kan dit best wel voordeel opleveren. Naast de gratis entree kan je natuurlijk ook van alle andere aanbiedingen van de Rotterdampas gebruik maken.

De volgende locaties doen met de actie:  

Poppodium Rotown Altijd een prima locatie voor een biertje en ze hebben vaak toffe bands op de planken staan.

Catwalk De voormalige b.u.m.b. met tegenwoordig weer een ouderwetse programmering.

Club Imax Als ze er nog feestjes worden gegeven, dan mag je gratis naar binnen.

Baja Beach Club staat ook op het lijstje, maar hier wil de gemiddelde kritische danceliefhebber naar alle waarschijnlijkheid nog niet dood gevonden worden. Maar ach, het is gratis. En er worden soms borsten weggegeven, dus dames ....

Gay Palace ... dansen en flirten in een leren broek ...

Club Impulse is de nieuwe hotspot van Spikecity.

Herr Zimmerman is natuurlijk een echte aanrader. En met een gemiddelde entreeprijs van 16 - 19 euro, een voordeel om te bezoeken middels de Rotterdampas.

The Desert Inn - Carlton Oasis Hotel Nog een club in Spijkenisse, eentje voor al uw ddiscoknallers uit het vorige Decennium. Joehoe!!

Club Kathedraal Urbanclub in Vlaardingen, voor als je een keer wilt schuren. Of knokken.

Off_Corso is bekend bij een ieder en in de agenda vind je vast wel een leuk feestje.

Hollywood Music Hall Dé club van Rotterdam. Hier moet je gewoon geweest zijn!

Baroeg voor een avondje hoofdschudden (en wederom knokken) op knoerharde deathmetal.. yeah!

Parkzicht is gratis toegankelijk tijdens de Desire to Dance feesten. Moet je wel 33+ voor zijn wil je in de doelgroep vallen en mee kunnen terugblikken op die memorabele jaren.

WORM programmeert vernieuwende films en muziek. Zeker een aanrader om keer te gaan kijken.

Voor meer informatie, zie RotterdamPas

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws