Comport bestaat 1 jaar

Partyscene Redactie | 21 november 2011
headlines

Met 2 Live Acts en 3 DJ's - waarvan 2 duo! - wordt het zeker gezellig op de boot (in de booth) en wordt gezorgd voor een memorabele muzikale avontuur!
comport 1 jaar
CAMIEL DAAMEN is zeker geen onbekende meer in de Nederlandse scene - de ster van deze producer in hart en nieren is rijzende. Hij heeft onlangs nog een knalset weggegeven in de Odeon op ADE. Met zijn swingende beats en heerlijk getweakte effecten zal 't zeker niet lukken om stil te blijven staan!

En daar blijft het niet bij want we hebben nog meer LIVE! Comport's drijvende kracht en label manager DANSOR trekt ook haar stoute schoenen aan en zal jullie trakteren op een heerlijk melodieuze live set!

Naast releases op oa. de Canadese 'Whose Haus?', de New Yorkse 'Nervous' en Sander Kleinenberg's label This Is en Little Mountain, heeft ze ook haar eerste single 'Feeling' en remix op Comport uit. Verwacht een funky sound aangevuld met niemand minder dan jazz diva Saskia Laroo live op trompet!

ANALOG EFFECT heeft onlangs nog een heerlijke remix verzorgd voor Comport's laatste release: Spennu - People Just Don't Care. Ze hebben hun eigen radioshow op Radio Studio 80 en hun jarenlange ervaring zorgt voor kwaliteitsproducties. En ook niet onbelangrijjk: het is altijd lol met de heren!

Tenslotte zullen onze Haarlemse helden SOUNDBALANCE & Comport z'n eigen soundengineer VON SMIR ervoor zorgen om in de juiste stemming te komen en het geheel knallend af te sluiten!

VISUALS & LIGHT SYNC

De visuals worden verzorgd door VJ DRIFTER (bekend van oa. de Krause videoclip en de audiovisual act The Drifters) en zal software ontwikkelaar MATTIJS KNEPPERS zorgen voor een met de muziek volledig gesynchroniseerde licht beleving: met zijn zelf geschreven Light Sync programma kun je vanaf nu niet alleen muziek maar ook licht besturen in Ableton!

Speciaal voor deze gelegenheid en omdat het tenslotte ook nog Sinterklaas is - heeft Comport zelfs hun eigen paper toy genaamd COMBOT bedacht! Deze allereerste versie van de zelf in elkaar te zetten papieren robot genaamd: COMBOT Messenger 1.0, kun je een eigen gezicht geven door middel van de slide-in screens met hierop bv: je eigen lievelings artiest van dit feest of je favoriete uitspraak zoals: "Crisis? Let's Dance!".

Ga dus snel naar www.comportrecords.com, download daar je eigen COMBOT, haal het kind in je naar boven en knutselen maar!

1. Maak een foto van de door jou in elkaar geknutselde COMBOT met 1 van de standaard slide-in screens,

2. of maak er eentje met een zelf ontworpen gezicht.

3. Upload deze op je eigen Facebook en tag 'Comport Records' hierin.

4. De 3 meest originele ontwerpen ontvangen een gastenlijstplek voor 2!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws