Adam Beyer op het strand!

Partyscene Redactie | 27 juli 2011
headlines

click adam beyerEen monster line-up met supertechno verspreid over een heel weekend lang non-stop CLICK. Het weekend van 6 en 7 augustus volgen een rock-steady CLICK XL en een waanzinnige CLICK at the Beach elkaar op. In de Amsterdamse Westerunie denderen Dimitri, Guido Schneider en Michel de Hey voorbij, waar op het strand Adam Beyer en Gaiser voor een van de dikste strandedities tot nu toe het stokje overnemen. Op het Bloemendaalse strand werd in mei al spetterend het startschot gegeven voor een zinderende technozomer met CLICK. Deze 2 achtereenvolgende CLICK edities dragen de belofte met zich mee de beste van dit toch al onstuitbare CLICK jaar te worden.

CLICK XL neemt je van 11 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 7 uur (en als het echt gezellig wordt zelfs tot 9 uur) mee in een technofestijn met in de Westerunie Hollands glorie Dimitri, Remy, Michel de Hey en Ille Bitch. In de Westerliefde sensuele rauwdouwers Guido Schneider live, Arjuna Schiks live en Philip Young. Een bijna klassiek CLICK sterrenteam met namen die afzonderlijk al garant staan voor elektronische uitingen van de allerbeste kwaliteit, meest toegewijde vakmanschap en vooral feesten alleen onze hoofdstad en internationale topclubs en festivals waardig.

Rustig tot jezelf komen een paar uur later aan het Bloemendaalse strand is er alles behalve bij op zondag 7 augustus. Bij Woodstock zet CLICK een monster At the Beach editie neer met helden Adam Beyer (3 uur set), Gaiser, Wouter de Moor en Stefano Richetta. CLICK heeft deze stranddag ook een mystery guest in petto. Vanwege Dance Valley, Welcome to the Future en het eigen CLICK XL zijn de beste elektronische artiesten uit binnen- en buitenland aanwezig in Amsterdam, dus die mystery guest belooft geen kinderachtige aanwezigheid achter de decks van Woodstock te worden.

De stats van beide CLICK feesten liegen er niet om. Tijdens CLICK XL in de Amsterdamse Westerunie en Liefde de top van toonaangevend Nederland vanaf het moment dat eerste elektronische klanken wereldwijd verspreid werden, aangevuld met de Duitse grootmeester Guido Schneider.

De dag erna vanuit de Minus stal in Berlijn een van de meest relevante live artiesten van het moment. Jon Gaiser, alias Gaiser bezit het vermogen zijn stemmingen en emoties te kanaliseren en direct via zijn computer om te zetten in geluid. Dat geluid bestaat uit onweerstaanbare drumpatronen, delicate melodieën, dramatische atmosferische wisselingen en een instinctief en direct contact met zijn publiek en de sfeer.

Vanuit Zweden staat ook die zondag bij Woodstock een andere megaheld en frontman van zijn eigen gezaghebbende Drumcode label en ambassadeur van het eigenzinnige Zweedse technogeluid (met kameraden Joel Mull en Cari Lekebusch), uniek aan het Nederlandse strand en voor het eerst op CLICK: Adam Beyer. De man die sinds Drumcode 1 zijn eigen weg vrij heeft gemaakt om volledig en met veel gevolg zijn eigen hoge snelheidskoers te volgen. Een artiest die in de setting van de voeten in het zand, zonnebril op en uitzicht op zee niet gemist mag worden.

Op zaterdag 6 augustus staat Amsterdam op zijn kop met Gay Pride, Dance Valley en WTTF. CLICK XL is dan het toneel waar de feestvreugde versmelt tot een feest van hoofdstedelijke bravoure en herkenning. Even opfrissen en de karavaan vrolijke types zet koers richting Bloemendaal aan Zee om daar een nieuw gevoel te geven aan het concept buitenspelen bij een unieke editie van CLICK at the Beach bij strandclub Woodstock.

Click XL – After The festivals,  Zaterdag 6 Augustus 2011

Guido Schneider LIVE (DE), Dimitri, Remy, Michel de Hey, Arjuna Schiks LIVE, Ille Bitch, Philip Young

23.00-09.00, vvk 16,-

Westerunie, Amsterdam

www.iloveclick.nl

Click at the Beach

Adam Beyer (SE), Gaiser LIVE (DE), Wouter de Moor, Stefano Richetta

15:00 – 24:00, vvk 17,50

Woodstock, Bloemendaal

www.iloveclick.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws