Secretsundaze

Partyscene Redactie | 31 mei 2011
headlines

Secretsundaze viert de 10e verjaardag op zondag 5 juni op het strand van Bloemendaal.

Op zondag 5 juni zal secretsundaze, de succesvolle underground organisatie uit Londen, haar 10e verjaardag vieren. Voor deze bijzondere gelegenheid is niemand minder dan de uiterst muzikale Duitser Move D uitgenodigd om langs te komen voor een speciale zomerset! Schoolvrienden James Priestley en Giles Smith begonnen in 2001 met het organiseren van kleinschalige feestjes in Londen onder de naam secretsundaze. Al snel ging het balletje rollen en de gezellige zondagse buitenfeestjes werden steeds populairder.

James Priestley en Giles Smith

Tien jaar later hebben ze inmiddels een eigen agency en label en ook buiten Londen is secretsundaze een groot succes gebleken: afgelopen jaar veroverden ze de Panoramabar (Berlijn), Robert Johnson (Offenbach), La Terrazza (Barcelona) en Space (Ibiza). Secretsundaze is een samenwerking aangegaan met Studio 80 om kennis te maken met de Nederlandse houseliefhebbers en een voorproefje te geven van wat we in de toekomst nog van de organisatie kunnen verwachten. Zo komt er een nieuwe secretsundaze dubbel-cd uit, organiseren ze een picknick in Barcelona tijdens Sonar en staan er weer een paar bijzondere releases in de planning.

Secretsundaze staat bekend om haar ongedwongen zondagse buitenfeestjes, en wat is dan een betere locatie dan het strand? Het verjaardagsfeestje zal op 5 Juni vanaf 16:00 losbarsten bij Bloemendaal’s nieuwste aanwinst: Beachclub Fuel. Speciaal voor deze gelegenheid zijn niet alleen secretsundaze frontmannen Giles Smith en James Priestley van de partij, maar ook Move D en Jan van Kampen zijn uitgenodigd.

Meer info op www.studio-80.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws