Beyer & Digweed

Partyscene Redactie | 3 november 2010
headlines

Vanaf zaterdag 13 november zijn de Engelse ster dj John Digweed en de Zweedse technoheld Adam Beyer wekelijks te horen. De ReFresh 20 met Peter van Leeuwen en ID, het programma van Dj Jurgen, maken de zaterdagavond van Fresh FM compleet!

De uit Engeland afkomstige John Digweed bevindt zich al ruim een decennium aan de top van de internationale dj scene. Zijn CV bevat vele baanbrekende hoogtepunten. Zo was hij de eerste dj, samen met Sasha, met een eigen mixcompilatie. Ook was hij de eerste Britse dj met een residentie in Twilo, -toen 's werelds meest bekende club in New York-, en maakte hij tal van remixen voor, onder andere, Danny Tenaglia, Underworld, Quincy Jones en New Order.

In 2001 werd hij door het DJ Magazine uitgeroepen tot nummer 1 dj van de wereld. Nog steeds staat John Digweed aan de top van de internationale danswereld. Naast zijn eigen radioshow Transitions, verzorgde hij deze zomer optredens op onder andere Extrema Outdoor en 10 Days Off. Deze week eindigde hij op plaats 29 in DJ Mag Top 100.

adam beyer

Ook Adam Beyer mag, met zijn radioprogramma Drumcode, niet ontbreken in de programmering van Fresh FM. Dit boegbeeld van de Zweedse en internationale technoscene zet menig club en festival week-in-week-uit op zijn kop.

Zijn in 1996 opgerichte platenlabel Drumcode heeft zich met artiesten als Paul Ritch, Joseph Capriati en Alan Fitzpatrick ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende danslabels van de wereld. Deze zomer was hij onder andere te bewonderen op Voltt Loves Summer en Awakenings.

Vanaf 13 november de nieuwe zaterdagavond van Fresh FM: 18.00 uur - 20.00 uur ReFresh 20 met Peter van Leeuwen, 20.00 uur - 22.00 uur ID met Dj Jurgen, 22.00 uur - 00.00 uur John Digweed met Transitions en de avond wordt om middernacht afgesloten met Drumcode met Adam Beyer.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws