Afteren in Trouw

Partyscene Redactie | 26 mei 2010
headlines

De inmiddels gehypte maandelijkse zondag in Trouw ondergaat in de zomermaanden een verschuiving. De openingstijd wordt vervroegd naar 07.00 en hiermee is Trouw op Zondagochtend geboren. Iedere laatste zondag van de maand kan je direct vanuit je zaterdagnachtactiviteiten de club weer inrollen. Op zondag 30 mei is de aftrap met Daniel Stefanik, Melon, Aron Friedman en nog een aantal internationale surprise guests.
afteren in Trouw
Afteren, efteren of doorhalen, hoe je het ook wilt noemen, in de zomermaanden is het lastig een eind te breien aan een feestje. Dus als de vogels je ook altijd wakker houden als je om 05.00 je bed instapt, is de laatste zondag in Trouw doorbrengen een welkom alternatief tegen het plafondstaren. In de Verdieping, de ruimte onder de club van Trouw, gaat de nacht gewoon verder waar je ‘m dacht te hebben afgesloten.

Zondag 30 mei komt Daniel Stefanik over uit Leipzich en als de naam van je hometown met leip begint, dan zit het wel goed. Maar voor hij achter de draaitafels plaatsneemt, zal Melon samen met de mannen van Secret Sundays de eerste platen opzetten van de zondagochtend. En voor doorhaal deluxe sessies kan je Amsterdammer Aron Friedman altijd wakker houden, dus verwacht van deze man ook de nodige klappers.

Naast dikke muziek, genoeg plek om te dansen en te chillen, zullen er ook snacks aanwezig zijn zodat je voorraden weer aangevuld kunnen worden. De komende zondagen staan er onder andere Zip, San Proper en Patrice Baumel op het programma en blijven er zat artiesten hangen die de zaterdag ervoor in Trouw en Amsterdam moeten draaien. De deuren gaan open om 07.00 en we gaan door zolang de voorraad strekt.

Zondag 30 mei

Trouw op Zondagochtend - De Verdieping

Dj’s Daniel Stefanik (Moon Harbour, Kann, Leipzig), Melon (Trouw, Amsterdam), Aron Friedman (Crackhouse, Amsterdam) and various surprise international guests

Entrée 12,- / Trouwe Honden 10,-

Deuren open vanaf 07.00 uur

www.trouwamsterdam.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws