TWSTd verlegt koers

Partyscene Redactie | 14 april 2010
headlines

Acht jaar nadat TWSTd DJ café haar deuren opende onder leiding van voormalig Dance Valley-oprichter Dennis Luts, gaat TWSTd begin mei haar koers verleggen. TWSTd neemt afscheid van de unieke, Amsterdamse broedplaats aan de Weteringschans!
Twstd
De crew gaat wel verder met de uitbouw van TWSTd als motor achter TWSTd QNSNGHT, TWSTd QNSDY, de TWSTd Stage op Rockit Open Air Festival en TWSTd DJ's On Tour. In samenwerking met beginnend organisatietalent en creative minds wil TWSTd nog betere feesten neer gaan zetten. Anders gezegd: TWSTd on Tour. Waarheen precies zie je binnenkort op de website.

Het Café heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als dé ontmoetingsplaats voor jong djtalent,  ‘gevestigde orde’ en iedereen die van elektronische muziek houdt. Veel van de grote, muzikale helden die Amsterdam op dit moment rijk is, hebben mede via TWSTd, naam gemaakt. In het verlengde hiervan ligt de Dommelsch TWSTd DJ contest. De contest is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het concept en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste dj-wedstrijden van de Benelux. De contest van 2010 is al enige tijd geleden van start gegaan en is eveneens onderweg naar een nieuwe locatie. 

De tweedaagse Koninginnedagviering in het Weteringsplantsoen heeft TWSTd mede naam bezorgd. Tijdens zowel TWSTd QNSNGHT als TWSTd QNSDY programmeert TWSTd vanuit de idee dat talent gesteund kan worden door reeds gearriveerde artiesten. Zo zijn eerder op QNSNGHT en QNSDY te zien geweest: Audio Bullys, Onur Özer, Oscar Mulero, Honey Dijon, Gregor Tresher en heel veel anderen.

En ook dit jaar pakt TWSTd weer groots uit met o.a. Applescal, Taras van de Voorde, Sacha Dive, Bart Skils aangevuld met de jaarlijkse Mystery Guests. TWSTd QNSNGHT – Outdoor Live Stage begint op 29 april om 19.00 en duurt tot 01.00. Op 30 april begint TWSTd – Outdoor DJ Stage om 12.00 en gaat door tot 21.00. Vervolgens is er voor de echte liefhebbers nog een after party in de FlexBar. Daar zwaait Ome Ko de scepter en hij doet dit samen met TWSTd wat het een echte Ko-produktie maakt. DJ's aldaar zijn Sacha Dive, Billy Nasty, Freddy Spool, Tim Wolff, Kevin Arnemann en Mike Ravelli.

TWSTd wil langs deze weg iedereen bedanken die in het afgelopen decennium zijn of haar steentje bij heeft gedragen aan het succes van het café. Daarmee sluit TWSTd een prachtig hoofdstuk af. Check de website dit voorjaar voor het vervolg! Tot ziens op TWSTd QNSNGHT en TWSTd QNSDY.

Kijk voor meer info op www.twstd.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws