1% Club, 99% Feest!

Partyscene Redactie | 22 mei 2009
headlines

Op vrijdag 5 juni organiseert Media4Media 99% feest voor de 1% Club in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. De goede doelen organisatie 1%Club, check www.1procentclub.nl,  bestaat namelijk één jaar en gaat dat met zoveel mogelijk leuke mensen vieren. Alles wordt helemaal 2.0: jij bepaalt wat de dj’s draaien, welke nummers er worden gespeeld en zelfs hoe je cocktail smaakt.

De rockers van Voicst gaan op het 99%Feest met hulp van de bezoekers minimaal drie projecten muzikaal volspelen. Je koopt namelijk geen kaart, maar doneert minimaal 15 euro aan één van de ontwikkelingsprojecten en krijgt dan gratis een toegangskaart voor dit knallende minifestival. Feest armoede de wereld uit!

99 procent feest

Niet alleen de keuze voor de cover die Voicst speelt is 2.0. De bezoekers bepalen ook welke muziek er tijdens het optreden van Superstijl wordt gedraaid. Via stemkasten op de dansvloer kies je het thema van de muziek die in het volgende kwartier wordt gedraaid. Thema’s als klassenfeestje 1993, Balkanbeats en Bollywood garanderen een topavond en worden door de Superstijl showmaster aan elkaar gepraat. Naast deze twee topacts is er een bomvolle line-up van andere top artiesten die op eigen wijze vorm geven aan de 2.0 gedachte.

99%Feest

Vrijdag 5 juni

18.30 – 02.00 uur

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Voicst, Superstijl met dj Sander Hucke, dj Martino Rosso

Visuals by Addikt

Entree 15,- (donatie aan goed doel)

www.99procentfeest.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws