Chickz With Skillz

Partyscene Redactie | 20 mei 2009
headlines

Na een uitverkochte ‘1 year Anniversary’ in Panama Amsterdam doet Chickz With Skillz weer van zich spreken. Dit maal zullen ze neerstrijken in club Home te Amsterdam. Club Home is nieuw, hip, hot, happening, ietwat prestigieus, kortom: een nieuw Amsterdams succesverhaal net als het succesverhaal van Chickz With Skillz.

Deze avond zal gevuld worden met de populairste vrouwelijke dj’s die de tent met hun opzwepende en energieke muziek zullen schudden. Net als alle voorgaande edities probeert Oz Romita zijn concept te overtreffen en zullen alle aanwezigen getuigen zijn van een onvergetelijke avond. Schrap alle afspraken op zaterdag 23 mei en geniet van de muzikale schoonheid die Chickz With Skillz te bieden heeft. We stellen de dames aan je voor:
Chickz with Skilzz
Lin

Één van de meest gerespecteerde vrouwelijke dj’s in de Nederlandse dance-scene. Haar muziek kan omschreven worden als een mix tussen house, techno & minimal. Ze heeft haar kunsten vertoond op Sensation White, Dance Valley, Mystery Land en heeft opgetreden in internationale steden zoals Miami en Jakarta. Naast het mixen van platen produceert ze haar eigen nummers.

W&DY (resident CWS)
Een geboren entertainer die als sinds haar jonge jaren optrad in een dansgezelschap. Iedere plaat die ze draait, moet groovy maar vooral sexy zijn. Door haar energieke optredens is ze een veelgevraagd artiest geworden in heel Europa en o.a.Dubai, Australië en haar moederland Indonesië. Haar guest appearance zijn in Superfreaks & Bliss Deluxe en ook daar laat ze de crowd helemaal los gaan. Haar meest recente project is Stripe Two… The Ultimate B2B Team met Oz Romita.

Marcella
Ze scoorde onlangs nog twee clubhits met Stabbing Sally en Who’s Your Nanny. De eerste release werd gesupport dooor alle grote dj's op aarde waaronder Danny Tenaglia, waarvan een nu al legendarisch filmpje op Youtube te vinden is. Met haar optredens in binnen en buitenland verrast ze iedereen opnieuw. Onlangs draaide ze nog voor David Vendetta en dit is zo goed bevallen dat ze dit binnenkort herhaalt.



Miss Monica
Begon al in 1992 in de housescene als resident van Nighttown. Daarna werd ze werkelijk overal in het land gevraagd. Op het hoogtepunt van haar populariteit bracht ze enkele zeer succesvolle compilatie cd's uit. Ondanks dat ze in 1998 door een slopende ziekte vijf jaar uit beeld was, kwam ze in 2004 heel erg sterk terug met als hoogtepunt haar eerste optreden in Club Las Palmas Rotterdam. Dit resulteerde in een succesvolle comeback waarbij succesvolle nieuwe releases, waaronder Bossa Monica en Rich Day niet konden uitblijven. Haar eigen avond 'Absolutely Stereo' is altijd een enorm succes geweest en hiermee is zo onlangs ook mee terug gekeerd.

Miss Bunty
Ze werkte al met grootheden als Deep Dish en Tom de Neef en is onderdeel van de populaire formatie DD Allstars waar ook percussionist Norman Soares deel van uitmaakt. De diepgang en warmte in haar stem zorgen voor de ideale aanvulling de muziek van bovenstaande artiesten.

Chickz With Skilzz

Zaterdag 23 mei 2009

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Lin, W&DY, Marcella, Miss Monica, Miss Bunty

23.00-05.00

Tickets via www.ticketonline.nl

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws