Come out, and play

Partyscene Redactie | 7 november 2008
headlines

Play, alweer de 6de editie, belooft weer een heerlijk muzikaal hoogstaand avondje te worden. Voor ieder wat wils, zo zal dj Yab je bij binnenkomst verwelkomen met zijn zwoele soul/r&b en vocal house sound en wanneer je lekker opgewarmd bent bij de openhaard, duik je de basement in om daar volledig los te gaan samen met Jaziah, Jermaine S en Indubio.
Play club Home
Club Home wil deze warmte delen met de trouwe Play fans en verwacht jullie dan ook allen weer. Het Play huis gaat pas om 05.00 dicht, hoe laat je aanschuift is dus helemaal aan jou! Voor de early adapters kan je je nog snel aanmelden voor de gastenlijst, geldig tot 00.00 uur: mail voor 18.00 je naam en achternaam naar info@clubhome.nl tav gastenlijst Play.

Natuurlijk is het ook weer mogelijk om Play op een meer exclusieve manier bij te wonen en een tafel te reserveren alwaar een waitress de hele avond voor je klaar zal staan hiervoor mail je je wensen naar tableservice@clubhome.nl.  Play zou Play niet zijn als er ook niet rond gegaan zou worden met een lekker shotje!

Play

Vrijdag 7 november 2008

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws