Dance4Life fundraiser

Partyscene Redactie | 28 oktober 2008
headlines

Dance4Life ambassadeur Tiësto draait op de speciale Dance4Life fundraiser, 29 november in Amsterdam.

dance4lifeZaterdag 29 november, de dag voor Wereld Aids Dag, staat in het teken van Dance4Life. Overdag is er een event in de Jaarbeurs in Utrecht, als afsluiting van de Schools4Life tour en diezelfde avond is er een speciale fundraiser in The Sand in Amsterdam. Dance4Life ambassadeur Tiësto zal daar de hoofdact zijn. Hij wordt deze avond bijgestaan door dj’s als Sied van Riel, Leon Bolier en Joop en MC Gunner. De opbrengst van de avond gaat naar Dance4Life, de organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.  

Kaarten voor dit feest kosten 50 euro per stuk, ex fee en de kaartverkoop is begonnen. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Een goede en vooral leuke manier dus om dit goede doel te supporten. De artiesten die deze avond optreden staan overigens ook op het onlangs verschenen Dance4Life album, met daarop in totaal negentien artiesten, die een track gedoneerd hebben en zich op deze manier belangeloos inzetten voor de strijd tegen aids.

Dance4Life is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Wereldwijd leven ruim 33 miljoen mensen met deze ziekte en dagelijks sterven duizenden mensen aan de gevolgen van aids. De helft van alle nieuwe infecties vindt plaats bij mensen jonger dan 25 jaar. Dance4Life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Het van oorsprong Nederlandse initiatief wordt inmiddels in twintig landen uitgevoerd. Jongeren uit Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Kenia, Mexico, Moldavië, Nigeria, Oeganda, Rusland, Servië, Sierra Leone, Spanje, Tanzania, Turkije, Verenigde Staten, Vietnam, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika maken in 2008 deel uit van de wereldwijde ‘movement’.

Dance4Life was ook aanwezig op het ADE en Partyscene was bij het panel. Een verslag lees je hier.

Meer info vind je op www.dance4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws