Uit de Oude Doos: Tiësto op Awakenings

Partyscene Redactie | 30 januari 2008
headlines

Partyscene heeft sinds 2000 een enorm archief opgebouwd met allerhande nieuwtjes, roddels en interviews. Elke woensdag duiken wij in ons archief en kijken wij naar een opmerkelijk nieuwsbericht van een aantal jaren geleden. Vandaag, woensdag 30 januari 2008 kijken vonden we het volgende opvallende bericht uit 2003.

"De T van Tiësto staat voor trance maar binnenkort wellicht tiestoook voor techno. Als het tenminste aan Awakenings ligt. Op de site van Neerlands populairste techno-outfit wordt een ‘poll’ gewijd aan de vraag: willen de bezoekers van Awakenings de nummer #1 dj van de wereld graag een keer horen draaien op Awakenings? Het is een opmerkelijke vraag die op dit moment door de helft met “JA” wordt beantwoord."

Het gehele artikel uit 2003 lees je hier

Ben je zelf op zoek naar nieuws uit een bepaalde periode? Binnen onze rubriek headlines kun je nu zoeken op een bepaalde maand uit een bepaald jaar. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de nieuwtjes uit september 2001? Selecteer vervolgens september en 2001 en je kunt naar hartelust neuzen in het archief uit de periode. Zo kon je toen bijvoorbeeld lezen over de CD release party van de o-zo-populaire Speedfreax reeks van Joost van Bellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws