YourParty: King of Parties

Partyscene Redactie | 11 januari 2008
headlines

Tijd voor een nieuwe editie van de nieuwe wekelijkse rubriek op Partyscene: YourParty! Organisatoren vertellen daarin wekelijks op vrijdag waarom je naar hun feestje datzelfde weekend moet komen. Deze week kijken wij vooruit naar King of Parties, komende zaterdag in het Paard van Troje.

king of parties II

Waarom is dit feest niet te missen?

King of Parties is slechts eenmaal per jaar. Het is een jaarlijkse samenwerking tussen het Paard van Troje en Silly Symphonies. Inmiddels is het vaste prik en elke tweede zaterdag van januari betekent het in Den Haag maar een ding, en dat is King of Parties. Wel anders dit jaar is het feit dat deze editie alleen in het Paard plaatsvindt. Je hebt dus helaas geen toegang meer tot beide clubs. Bovendien hebben wij een Shlomi Aber te gast. Misschien gaat niet bij iedereen direct een belletje rinkelen, maar deze jonge Israëliër verwierf faam met zijn track Sea of Sand, die werd opgenomen op de Cocoon compilatie van Sven Vath. Ook het nummer Freakside is afkomstig van Shlomi, dus je kunt daarom wel een beetje indenken waarom de organisatie erg trots is op zijn komst. De laatste keer dat hij in Nederland stond was tijdens de Stealth avond van Roger Sanchez afgelopen december.

king 1

Hoe onderscheid dit feest zich met andere feesten?

Allereerst is natuurlijk de samenwerking tussen de twee locaties uniek en daarnaast het feit dat dit evenement slechts één keer per jaar wordt georganiseerd. Tel daarbij op de fijne line-up met, zoals gezegd Shlomi Aber, Rene Amesz en lokale helden David Wagemaker en Jordi Bouman en je weet waarom dit feest anders is dan andere feesten. Daarnaast heeft ’t Paard natuurlijk een geweldig geluidssysteem. Bovendien is er keihard gewerkt aan de decoratie, zodat je kunt rekenen op een unieke combinatie van muziek, decoratie en visuals.

Nog persoonlijke tips voor de bezoekers?

Kom sowieso kijken, want de volgende editie is pas volgend jaar. Vergeet ook niet de site van Shlomi Aber te checken op www.myspace.com/shlomiaber. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want kaartjes kosten slechts 12,50.

Voor meer informatie over kaarten kijk je op de site van 't Paard of bij Ticketbox.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws