Arrival \'08

Partyscene Redactie | 12 november 2007
headlines

Chemistry organiseert ook dit jaar weer een groots oud&nieuw feest in the Passengers Terminal te Amsterdam, onder de toepasselijke naam Arrival ’08. Voor de snelle beslissers biedt de organisatie een korting van € 15,-, want koop je een kaartje voor 1 december, dan betaal je € 45,- ipv de gebruikelijke € 60.-

Vorig jaar was Arrival ’07 geheel uitverkocht en ook dit jaar rekent de organisatie op een volle bak. Het kan ook haast niet anders, want de PTA is een schitterende locatie en daarnaast ook nog eens perfect gelegen op slechts 500 meter van het Centraal Station. Vanuit de grotendeels glazen constructie heb je, feestend en wel, een imposant uitzicht over het Amsterdamse IJ.

dan

Op 31 december wordt de muzikale invulling verzorgd door Chemistry bekenden Victor Coral, Brian S, Marcello en Erick E. Daarnaast staan ook Gregor Salto, Sven & Tettero en Rene Amesz op de line-up. Tevens wordt er nog een (inter)nationale gast aan de line-up toegevoegd, maar wie het is wordt pas later bekend gemaakt.

Tickets zijn te koop via www.chemistry.nl en de gebruikelijke voorverkoopadressen. Early Bird tickets (voor 1 december) zijn alleen via de website te koop.

De volledige gegevens:


ARRIVAL '08 @ PASSENGER TERMINAL AMSTERDAM

Line-up: Erick E, Gregor Salto, Victor Coral, Brian S., Sven & Tettero, Rene Amesz, Marcello,

Locatie: Passenger Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27, Amsterdam

Tijd: 21:00 tot ??

Leeftijd: 18+ legitimatie verplicht

Natuurlijk geven wij voor Arrival '08 en vele andere feesten met Oud&Nieuw kaarten weg. Check voor de winacties deze link. Let op, er komen steeds nieuwe acties bij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws