Framebusters @ Escape

Partyscene Redactie | 31 oktober 2007
headlines

Oktober was een uitzonderlijke maand, met het records brekende Amsterdam Dance Event! Artiesten als Michel de Hey, Roog, Marco V., Laidback Luke, Kevin Saunderson, Dennis Ferrer en Ron Carrol waren van de partij in de Escape, en in het gehele pand was het één groot feest vijf nachten lang. Het begon woensdag 17 oktober al goed in de Escape Studio met de officiële ADE openingsborrel, en de avonden erop was het ook een gekkenhuis. Maar ook in november wordt er door geknald!
Raymundo
De maand begint goed op zaterdag 3 november met een 6 uur durende solo set van Framebusters resident én programmeur Raymundo. Na zijn releaseparty van zijn nieuwe hitsingle Rip It Up! gaat hij als een speer! Deze funky track gooit op dit moment hoge ogen in de clubs en charts. Hij wordt zoals altijd vocaal bijgestaan door Yanto met zijn lyrics. DJ Danney & friends hosten de Escape deLux met eclectische en opzwepende sounds. Een week later, op zaterdag 10 november, is het weer tijd voor de community avond van de muzikale makkers Raymundo en Frederik Abas: Amsterdam Finest! Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc Yanto wordt het, net zoals elke tweede zaterdag van de maand, weer een geweldige knalfuif! In deLux komt Eric Fender zijn funky plaatjes opzetten.

Voor zaterdag 17 november is Mike van Loon, bekend van de populaire Fierce Angels parties, uitgenodigd. Mike is niet veel meer in Nederland te vinden, want hij vliegt voor het label Tokyo Project de hele wereld over. Van Ibiza tot Ierland, van Engeland tot Spanje, en van New York tot Warschau, hij rockt elke dansvloer! Ruby Wax van GirlsLoveDJ’s zal de deLux zaal hosten. De week erop, zaterdag 24 november, zal Ferdinand Lijnkamp zijn plaatjes komen opzetten. Hij is bij het grote publiek beter bekend als Born to Funk, en berucht van zijn sets op van festivals als Extrema Outdoor en Dance Valley. Daarnaast is Sebastian Sleebos van de partij om de maand goed af te sluiten. Dit talent is lekker bezig, niet alleen met draaien maar ook met het organiseren van feesten als Het is Ongekend om Leiden aan het dansen te krijgen.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws