Jamie Anderson en Vince Watson back-to-back

Partyscene Redactie | 24 september 2007
headlines

Op zaterdag 29 september organiseert Loveland de vierde Fire!-editie van 2007. Na een drukke zomer, in het teken van het Loveland Festial, staan er voor het eind van het jaar nog drie edities van Fire! gepland. In thuishaven Hotel Arena wordt op de laatste zaterdag van september de aftrap gegeven.

vince watson, beeld: higher-frequency.com

In de hoofdstad staat er een back-to-back sessie gepland van Jamie Anderson en Vince Watson. Dit optreden is een herhaling van een legendarische avond vier jaar geleden in de Amuse. Organisator Marnix voorspelt net zo veel spektakel voor de komende back-to-back set. Zelf complementeert hij de avond op het hoofdpodium van Hotel Arena.

In de kerkzaal van de club maken Brian S. en Frederik Abas hun keuze uit een breder scala aan elektronische muziek. De laatste edities van Fire! vinden plaats op zaterdag 13 oktober in Het Patronaat en zes dagen later op  vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in Hotel Arena. In Haarlem zal Terry Toner de line-up aanvoeren naast Michel de Hey en Marnix. Ook voor de ADE-special zijn de boekingen al rond: John Acquaviva (CAN), Michel de Hey, Secret Cinema LIVE, Mason LIVE, Marnix, DJ Prom, Jeroenski en Frederik Abas.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws