Willkommen! Bienvenue! Welcome!

Partyscene Redactie | 16 mei 2007
headlines

Je moest even een dagje zonder, maar nu begrijp je ook waarom. Welkom op de spiksplinternieuwe Partyscene! Partyscene is mooier, grootser, beter en breder geworden. Wat is er veranderd? Teveel om op te noemen.

foto: chemistry

Toch even een korte opsomming:

  • Het zal je bij binnenkomst niet ontgaan zijn dat Partyscene in een nieuwe designer jas is gestoken. Strakker, mooier, eigentijds van snit. Met sprekende foto’s en een sterke look & feel.
  • Het messageboard heeft, met dank aan onze nieuwe partner Phono, een complete metamorfose ondergaan. Je zou het een extreme make-over kunnen noemen. Eentje die wel gelukt is!
  • Iedereen kan een eigen profiel aanmaken. Met je eigen vriendenlijst, persoonlijke partyagenda, berichten versturen naar andere Partyscene-leden, etc.
  • Onze Mick Boskamp gaat samen met een tiental bekende gezichten uit uitgaansland ‘keihard’ bloggen. Enkele namen: Miss Nine, de dj’s Madskillz, Rob Boskamp en Jefferson, mc P-Pholl en de knotsgekke party-fotograaf Patrick Savalle. More to be announced.

Kortom: het wordt feest op Partyscene. Elke dag, elk uur, elke minuut. Enjoy!

p.s. We hebben ons stinkende best gedaan om een zo compleet mogelijke uitgaansite te bieden, maar dat betekent niet dat suggesties of tips niet welkom zouden zijn. Laat je horen…

p.p.s. Partyscene wordt landelijker en dat betekent dat we op zoek zijn naar fotografen en reporters uit alle uithoeken van Nederland. Ook hier geldt: laat je horen. Mail naar: rolf apenstaartje partyscene.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws