Andre Galluzzi spint bij Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 16 mei 2007
headlines

Vaak neigen grote artiesten ondergesneeuwd te raken in de berg van vele artiesten tijdens mega festivals of overvolle line ups. Zaterdag 26 mei is er echter wel de volle alle aandacht voor één van die artiesten, namelijk Andre Galluzzi.

Hij draait die avond in één van de meest verfrissende Hollandse clubs van het moment: De TanzClub van Herr Zimmerman te Rotterdam. Ook Fraulein Z is van de partij. De regelmatige bezoekers van de club weten inmiddels waar ze aan toe zijn als Fraulein Z gaat ‘spinnen’! Want deze dame laat er geen gras over groeien, en de combinatie met de set van Andre Galluzzi is er eentje om nieuwe tanzschoenen voor aan te schaffen!

Herr Zimmerman

Het afgelopen half jaar zorgt Herr Zimmerman voor een ware verfrissende en zeer positieve Tanz-wind door Nederland en Rotterdam. Iets wat deze stad kan gebruiken. De mysterieuze buitenaardse kater komt elke zaterdagnacht met zijn UFO naar de Rotterdamse Maasstad en weet zijn leuke tanzliefhebbers steeds te verrassen. Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar nieuwe smaakvolle artiesten, een opvallende locatie, en fijne residents, zoals James Nidecker, Fraulein Z, Tanzman en De Man Zonder Schaduw.

Dus wie nog klaagt (Quinten de Rozario?) dat er in Rotterdam niets nieuws en verfrissends op clubgebied is te beleven, let al een half jaar niet op…

Kaarten doen 16,- en zijn te bestellen via www.herrzimmerman.eu

Andre Galluzzi in actie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws