Rockit meets Rotzooii Boat Special

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit keer niet op de alom bekende M.S. Stubnitz (hoewel je wel kan opstappen op de plek waar de Stubnitz lag), maar op de Moby King. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip heeft een ruime historie en biedt de perfecte locatie voor deze nieuwe editie van Rockit meets Rotzooii.

Voor deze boot special komt uit Duitsland Heiko Laux, de oprichter het Duitse techno label Kanzleramt. Heiko startte zijn label in 1994 in zijn hometown Bad Nauheim en het zit tegenwoordig gevestigd in Berlijn. Heiko Laux heeft door de jaren ook zeker zijn strepen verdiend met veel goede releases op bijvoorbeeld het label van Tresor en was al eerder te gast bij ROCKIT in de Winkel van Sinkel waar hij de sterren van de hemel draaide.

Een andere buitenlandse gast die ons komt vermaken met zijn muzikale ingeef is Heartthrob. Deze Amerikaan heeft afgelopen zomer op het Free Your Mind Festival een duidelijk goede indruk achter gelaten en staat daarom deze avond op de Moby King. De uit New York afkomstige Heartthrob is een van de meest vernieuwende producers (releases op M_nus en Underl_ne) van de minimal sound van de laatste tijd.

Voor de Nederlandse inbreng is daar natuurlijk Rotzooii voorman Daniel Sanchez met zijn i-Live set. Daniel startte met draaien op 14 jarige leeftijd en heeft zo zijn eigen minimal stijl ontwikkeld die je kunt omschrijven als weird, but groovy.
Lauhaus, geboren en getogen in Amsterdam en een van de oprichters en residents van Traffic en Mono maakt snel furore. Zijn nieuwe plaat, samen met Boris Matchmaker op het Remote Area label is een heuse klapper. Villalobos mocht hem nog draaien op de laatste editie van Voltt. Lauhaus timmert dus flink aan de weg binnen de minimal scne en is niet meer weg te denken uit onze line-up.

De diepgaande minimal expert Weider Terlouw heeft samen met Motio en E-contact een plaat uitgebracht op het Haagse label Phonocult en voorziet de boot van exclusieve minimal hoogstandjes waar je oren zeker van zullen klapperen.



De wederhelft van het duo Polder is David Labeij, hij vormt dit duo samen met Lauhaus. David heeft zijn liefde voor de minimale sound als n van de eerste in Nederland ten gehore gebracht. Sinds 2003 is David ook aan het produceren geslagen en zijn producties worden goed ontvangen.

Wouter de Moor was de publiekswinnaar van het TWSTd Dj Contest in 2005. Tijdens de contest is hij ontdekt door internationaal boekingskantoor Freshtechno en heeft, naast DJ gigs in Paradiso, Poema, Escape en Nighttown, zijn kunsten vertoond in Malta, Korea en Canada.

TIC TAC, afkomstig uit Den Haag weet hoe hij dames harten sneller doet laten kloppen. Met zijn geweldige energieke verschijning weet hij de zaal goed los te krijgen. Zijn setjes staan garant voor lekkere vrolijke dansbare muziek die de sfeer er goed in brengt. In de Rotzooii zaal mag deze casanova niet ontbreken.

Dus zet hem in je agenda: donderdag 5 april (dag voor Goede Vrijdag) gaat het weer los op het water met de Boat Special van Rockit meets Rotzooii met DJ`s Heiko Laux (D), Hearttrob (USA), Daniel Sanchez, Lauhaus, Wouter de Moor, David Labeij, Tic Tac en Weider Terlouw.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws