Housexy - Sounds of Playboy edition

Partyscene Redactie | 8 maart 2007
headlines

Housexy is een feest van de befaamde Londense club Ministry Of Sound. Daar een groot succes en hopelijk binnenkort ook in Nederland, want op zaterdag 17 maart wordt de eerste editie hier gegeven.

Het wordt groots aangepakt, de Nederlandse editie van Housexy. Er wordt speciaal uit Londen een spetterend decor ingevlogen en alle ingrediënten lijken aanwezig om er een knalfeest van te maken. Eerdere edities in Londen, Sao Paolo, Kaapstad, Dubai en Ibiza waren al een groot succes, dus het moet gek lopen wil het in Nederland niet lukken. De organisatie heeft The Powerzone in Amsterdam uitgekozen als locatie en plannen voor een tweede editie in Rotterdam zijn al in de maak. De wereld van Housexy is decadent, glamorous & sexy.

housexy

Vanzelfsprekend zijn de twee Britse Housexy residents Shane Kehoe en Patrick Hagenaar van de partij. Twee dj’s die inmiddels al een tijdje meedraaien en beiden voor Housesexy de hele wereld overvliegen. Voor Patrick is het weer even naar huis, want de dj komt oorspronkelijk uit Nederland, maar vertrok een aantal jaren geleden naar Londen om het te maken als dj. Dat heeft hij niet slecht gedaan en als resident van Housexy komt hij nu overal. Van eigen bodem komen top house dj’s als Erick E, Roog, Stef Vrolijk en Billy The Klit de boel lekker ophousen.

De titel Housexy - 'Sounds of Playboy' is ontleend de vierde cd die Housexy op de markt gebracht heeft: Sounds Of Playboy, overigens alweer ingehaald, want inmiddels ligt deel zes in de winkels. Naast sexy housemuziek is er ook veel aandacht besteed aan decoratie en entertainment. Zo komt er een speciaal podium met nieuwe kandidaat-danseressen. Wil jij meedansen? Stuur dan een mail met je foto en confectiemaat naar info@entertainmentmatters.nl. Visagie, kleding- en haarstylisten zijn aanwezig. Het feest duurt van 23.00 tot 05.00 uur en een kaartje kost 14 euro in de voorverkoop en 18 aan de deur.

Check www.housexy.com voor meer info.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws