Gratis weekendje Istanbul

Partyscene Redactie | 19 februari 2007
headlines

Zin in een gratis reisje naar Istanbul om een weekend lang de bloementjes buiten te zetten? Luister dan naar Slam FM, want de radiozender geeft de komende twee weken maar liefst vijftig reizen weg naar de tweede stad van Turkije. Vanaf vandaag kun je meedoen en maak je kans om mee te gaan met de Slam FM Citybreak 2007.

Istanbul sightseeingElke dag maken de dj's van Slam FM vijf stoelnummers bekend. Die nummers moet je sms'en naar de muziekzender, om kans te maken op een driedaagse trip naar Istanbul. Dat betekent stevig shoppen, genieten van de mooie Turkse stad, de Turkse keuken en 's avonds uit je dak in Discorium - momenteel dé club van Istanbul.

Bereid je wel goed voor op een avondje clubben in Discorium. Ondanks dat het de hotste club van het moment is, krijg je wel de hele avond dance-nummers op zijn Turks voorgeschoteld. Dat betekent een vierkwartsmaat met veel Turkse teksten die door alle bezoekers uit volle borst worden meegezongen. Check dit filmpje op Youtube maar eens om een impressie daarvan te krijgen. Wel erg leuk als afwisseling op alle dertien-in-een-dozijn feestjes hier in Nederland.

Slam FM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws