Luke Slater naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 2 januari 2007
headlines

De legendarische techno dj Luke Slater zal op 27 januari even fijntjes laten weten dat het nieuwe jaar begonnen is. Hij staat dan op ADHD Sessions in Studio 80: the legend returns.

Het is alweer even geleden dat Luke Slater in het land was. De man ademt techno en laat dat binnenkort ook weer blijken op Fabric 32, die hij voor de Londense club aan elkaar mixte. De compilatie ligt op 15 januari 2007 in de winkels. Een fijn voorproefje voor ADHD Sessions presents: Luke Slater – the legend returns, op zaterdag 27 januari in Studio 80 in Amsterdam. De kenners weten dat Luke een eigenzinnige kijk op techno heeft en met zijn tracks al een flinke stempel op de elektronische muziek gedrukt heeft. De charismatische Brit staat dan ook al bijna vijftien jaar aan de top van de internationale dancescene.

luke slater

Luke Slater is al enige tijd niet meer op kleinere feesten gesignaleerd en dat gaat op de 27e dus veranderen. In Studio 80 zal de dj een set van drie uur draaien. Hij wordt bijgestaan door Warren Fellow, die ook al indruk maakte op feesten als Innercity en Awakenings. Ook resident Recovery Sounds zal met zijn diepe Detroit sound aanwezig zijn. Dia.chro.na opent de avond met een live-set. De tweede zaal is het domein van Jerome, die een live-set komt doen, de Leidse dj’s Sander May en Tom Noah en de spits wordt afgebeten door Gary Teo. Kaarten kosten tien euro en voorverkoop is er niet. Het feest begint om 23.00 uur.  

Meer info vind je op www.studio-80.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws