Club Mezz pakt uit

Partyscene Redactie | 11 december 2006
headlines

Clubben in Breda

Als je in het zuiden des lands woont, is de Mezz in Breda de komende zaterdag 'the place to be'. Er wordt muzikaal verantwoord uitgepakt. Op zaterdag 16 december ontvangt Mezz de voorman van de Belgische groep dEUS: Tom Barman. Deze keer niet voor een concert, maar voor een heuse dj-set. De week erna is de Rotterdams technotrots Michel de Hey in een van de gezelligste studentensteden van Nederland.

Muzikale duizendpoot Tom BarmanHoewel Tom Barman bij de meeste mensen bekend staat als frontman van de rockband dEUS, blijkt hij de laatste jaren een creatieve duizendpoot te zijn. De dj-sets van Tom Barman worden beïnvloed door breakbeats, drum 'n bass, techno en house. Alles op een zeer eclectische gemixt, waardoor het uiterst dansbaar blijft. Ook achter de draaitafels blijkt Tom een groot entertainer en alleen daarom al is het leuk om een keer de andere kant van de artiest te zien.

Op zaterdag 23 december is het aan Michel de Hey om de kerstdagen extra glans te geven. Michel draait elk jaar een lange set in de locaties waarvan hij vindt dat zij goed bij hem passen. De Mezz is daar één van. Houd er rekening mee dat de Bredaase club is geopend van 22.00 tot 02.00.

www.mezz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws