Remix Moby’s ‘Go’ en win prijzen

Partyscene Redactie | 12 december 2006
headlines

Beatport organiseert remix contest

De cirkel is rond. Moby, die ergens in ’90 een aflevering van Twin Peaks bekeek, de soundtrack verkrachtte en wereldberoemd werd met het nummer ‘Go’, wordt nu zelf bruut van achteren genomen. Na diverse keren door een collega-producer te zijn toegetakeld, mag het publiek zich wagen aan een verzetje met de muziek van de kale Amerikaanse vegetariër. 

Beatport en Moby slaan de handen ineenTegen betaling van vijf dollar kun je op ’s werelds grootste online aanbieder van muziek, Beatport, alle onderdelen van de rave-klassieker downloaden. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je wilt door alleen de ‘main’ baslijn en synths van de Beatport-site te plukken. Die zijn gratis. Voor de overige negen onderdelen moet de portemonnee getrokken worden.

De winnaar van deze remix contest ontvangt een prijzenpakket ter waarde van 4647.29 US dollar. Deze lucky bastard kan vooral rekenen op een arsenaal aan hard- en software, maar ook op een heuse elektronische ‘G-310’ gitaar, V2 Records cd-map en Beatport-cheque ter waarde van 100 US dollar. Er zit wel een addertje onder het gras. Mocht jouw remix de uitverkorene zijn, dan is de verkoopwinst voor Moby en zijn platenmaatschappij V2 Records. Hoe dat voelt? Dat moet je maar eens aan Junkie XL vragen.

Moby’s remix contest

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws