Technoboy in The Silverdome

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Technoboy, ook wel de 35-jarige Cristiano Giusberti uit Bologna (Itali), is op dit moment een van de meest geboekte DJs in Nederland. In 1992 begon Cristiano met draaien in verschillende clubs en in 1999 ontstond de naam Technoboy. Door zijn naam denkt men vaak dat zijn muziekstijl alleen Techno is, maar niets is minder waar. Technoboy staat voor Hardstyle.

In 2000 werd Technoboy ontdekt en plotseling ging alles razendsnel. In n klap brak hij door als DJ en inmiddels heeft hij al op vele grote evenementen zijn kunsten vertoond, te denken aan Decibel, Defqon.1, Qlimax, Sensation en Hard Bass. Keer op keer gaat het publiek los op zijn energieke beats. Als producer laat hij evenveel van zich spreken met tientallen producties op onder andere labels als Titanic Records, Dance Pollution en BLQ. Ook internationaal is zijn populariteit groot, fans uit landen als Polen, Australi, Zwitserland, Duitsland, Roemeni, en vanzelfsprekend Itali, volgen hem overal.

Deze solo is voor Technoboy een nieuwe mijlpaal in zijn carrire. Een avond die hem altijd bij zal blijven. Hij ziet het dan ook als een geweldige uitdaging om dit evenement tot een succes te maken. Zelf zegt hij; Ik sta nu 3 maanden niet in Nederland, en ik mis het draaien daar enorm, want het is mijn tweede vaderland. Ik bereid me nu volop voor op de show in december en ik kijk er erg naar uit. De gedachte dat al mijn fans speciaal voor mij naar dit feest komen is voor mij heel bijzonder en ik weet zeker dat we er met zn allen een super avond van gaan maken. Ik heb er in ieder geval mega zin in!

De SilverDome te Zoetermeer is een bekende locatie voor Technoboy; hij heeft hier zelf al meerdere keren mogen staan en persoonlijk is het zijn favoriete locatie in Nederland. Op deze avond zal Technoboy zelf 7 uur lang achter de DJ booth te vinden zijn, maar natuurlijk niet alleen! Diverse in zijn carrire bepalende collegas zullen hem vergezellen om er met zn allen een spectaculair evenement van te maken. Kenners van Technoboy weten dat hij die belofte altijd waar maakt.

De voorverkoop begint op zaterdag 7 oktober exclusief via Ticketonline.nl. Op zaterdag 14 oktober start vervolgens de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Tickets kosten 35,00 (ex fee). VIP-tickets 45 (ex fee) zijn zeer beperkt verkrijgbaar en bieden veel extras waaronder toegang tot het VIP-deck.

So fasten your seatbelts en laat je 9 december meenemen naar de muzikale wereld van Technoboy!

Meer informatie kan je vinden op: www.b2s.nl of www.technoboy.nl.



Algemene informatie:
Naam: Technoboy
Datum: zaterdag 9 december 2006
Locatie: SilverDome Zoetermeer
Tijd: 22:00 07:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws