Wereldhavendagen

Partyscene Redactie | 23 augustus 2006
headlines

Op 1, 2 en 3 september zal Rotterdam bruisen als nooit tevoren. Dan barsten weer de Wereldhavendagen los. Dit jaar met het thema “Grenzen verleggen in de Wereldhaven”.

In 2006 ervaart de bezoeker hoe de Rotterdamse haven zich continu blijft ontwikkelen en zo zijn grenzen steeds verder verlegt. Doormiddel van verschillende bedrijfsdemonstraties en -presentaties op de kades en spectaculaire shows op het water krijgt men een breed en realistisch beeld van de World Port Europe. Verder zijn er heel veel verschillende excursies, waar de bezoeker bij vele havenbedrijven een kijkje kan nemen.

WereldhavendagenTijdens de 29ste editie van de Wereldhavendagen kun je ook je eigen grenzen verleggen door op excursie te gaan naar bedrijven die normaalgesproken voor het publiek gesloten blijven. Per bus of per boot kunnen de vele tientallen havenbedrijven worden bezocht. Diverse nieuwe excursies staan nu al op het programma. Zo kunnen de toekomstige grenzen van Maasvlakte 2 worden bekeken en kan de bouw van de megaterminal Euromax van dichtbij worden bekeken.

Zo kun je bijvoorbeeld ook je “kougrens” verleggen door een bezoek te brengen aan de koelcellen van Eurofrigo. Of bezoek bijvoorbeeld de Happy Shrimp Fram, waar met restenergie tropische garnalen worden gekweekt. Genoeg te doen dus tijden de Wereldhavendagen. Kijk voor meer info en de tijden op www.wereldhavendagen.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws