Umek vs WLA Garcia

Partyscene Redactie | 2 augustus 2006
headlines

UmekWaar Umek opgroeide was geen plaats voor zijn muziek. In het Sloveense communisme was geen goede platenzaak te vinden, en daardoor reed hij soms wel acht uur naar Duitsland om daar kostbare vinyl vandaan te halen. Ondertussen luisterde hij via satelliet naar een illegaal Londens radio station dat techno, rave, hardcore en breaks non-stop uitzond. Zijn laatste project is het opzetten van zijn eigen label Afrodisco. Een geheel eigen sound waar we een hele andere kant van Umek tegen komen, een combinatie van electro, disco en techno.

WLA Garcia is een stuk onbekender in Nederland. De eerste release van dit talent uit de Fresh Techno stal op zijn eigen label Brotech bevatte een remix met The Advent wat gelijk een enorm succes was. WLA Garcia kreeg echt internationale bekendheid na zijn track Work in Progress welke onder meer in de hitlijst van Carl Cox stond. Zijn nieuwste project is de nieuwe imprint EKHO Port welke hij samen heeft opgezet met The Advent waarbij ze beiden een kant uitbrengen op elke release.

De line up wordt afgemaakt met Bart Skils, Wouter de Moor, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Khalil. Meer info: www.rekorder.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws