UIT-Festival

Partyscene Redactie | 28 augustus 2006
headlines

Op zondag 3 september is het tijd voor het Haags UIT festival. Een van de grotere festivals, dat dit jaar voor de 34ste keer wordt gehouden.

Dit jaar zal het UIT-festival plaats gehouden worden op een van de mooiste pleinen van Nederland en Europa, Het Lange Voorhout. Hier zullen op drie plekken podia komen te staan en het programma van de dag is enorm gevarieerd. Van 13.00 tot 21.00 kun je gaan genieten van cabaret, theater, dans, muziek en verschillende combinaties van deze elementen.UIT

Grote namen zullen komen op het festival, zoals Wipneus & Pim, Veldhuis & Kemper en nog vele anderen.

Het Festival staat in het thema van de UIT-beleving. Een programma vol hilariteit, visueel spektakel en kwaliteitsmuziek, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Om de podia heen, is ontzettend veel straattheater waar je ook volop van kunt genieten.

Dit jaar wordt het UIT-gevoel nog extra uitgedragen, want in samenwerking met de omliggende horeca, kun je op de gezellige terrassen even tot rust komen en genieten van een lekker koel drankje. Een dag UIT, het nieuwe culturele seizoen wordt in alle toonaarden gepresenteerd.

Kijk voor de Up-dates en meer info op www.haagsuitfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws