Dance Valley: Mainstage

Partyscene Redactie | 18 juli 2006
headlines

dvlogoTekst: Martin Huydink

Max, je komt net van het podium af, hoe was het?

Het was fantastisch, wel erg vroeg. Het is altijd lastig als je zo vroeg moet draaien en de meeste mensen nog moeten arriveren dus ik heb wat zomerplaatjes gedraaid om de mensen op te warmen.

Max Graham230Heb je je hits gedraaid?

Ja ik heb er een aantal gedraaid zoals ‘Automatic weapon’ van vorig jaar wat op Sander Kleinenberg’s Little Mountain Recordings uit kwam. Verder ‘Smack’, ‘Space Disco’ en een paar nieuwe tracks die op mijn nieuwe label Rebrand Records uitkomen. Ik probeer altijd een paar van mijn eigen platen te draaien ook al zijn het meer peak time records. De mensen komen immers om Max Graham te horen.

Is het Nederlandse publiek een moeilijk publiek?

Nee, het is gewoon een lastig tijdstip als de meeste mensen nog moeten komen. Het Nederlandse publiek is geweldig, begrijpt waar house voor staat en gaat er helemaal in op. Ik heb erg goede herinneringen aan mijn sets in Panama en de Yoshitoshi tent hier op Dance Valley.

Kunnen we binnenkort nog wat van je verwachten qua produkties?

Ik heb net mijn eerste Essential mix voor Radio 1 afgeleverd waar ik erg trots op ben. Na 5 jaar de wereld rond toeren is het er eindelijk van gekomen. Op mijn nieuwe label Rebrand komen 2 singles van mijzelf uit en ook heb ik onlangs nieuwe tracks getekend waaronder één uit Nederland van de jongens van Envotion. Er komen zoveel geweldige dingen uit Nederland de laatste tijd. Verder ben ik bezig met een aantal remixen en nieuw eigen werk. Ik probeer meer tijd door te brengen in de studio en minder te draaien om mijzelf niet op te branden al blijft dj’en natuurlijk het leukste om te doen. Ook zal ik het artiestenalbum van Jessica Jacobs, de zangeres van ‘I know you’re gone’ produceren. Dat wordt een Dido, Lamb-achtig chill album zonder house invloeden maar met prachtige vocalen.

Hoe ziet de rest van de zomer er voor je uit, welke grote boekingen staan er in je agenda?

Het volgende grote festival is Global Gathering en ik kijk al erg uit naar Ibiza waar ik samen met mijn goede vriend Ali van Deep Dish een soort van tag team doe in Pacha. Op korte termijn ga ik weer terug naar Canada wat zo’n beet je mijn tweede huis is aangezien ik er al 18 jaar woon dan naar Chicago en Minneapolis om vervolgens weer af te reizen naar Europa voor een aantal boekingen in Oost-Europa. Heel augustus draai ik in Europa of hang ik rond op Ibiza. Kortom het wordt een prachtige zomer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws