Ben jij Single?

Partyscene Redactie | 30 juni 2006
headlines

Op vrijdag 7 juni, wordt er in Amsterdam de Friday Night Skate georganiseerd. Deze keer is het een skate event voor alle singels onder ons.

Amsterdam is een stad die bruist van het leven. Er wonen heel veel singles in onze hoofdstad. Skaten is een populaire sport, zeker op dit moment, als het lekker warm is en de zon tot laat in de avond schijnt.

Friday Night SkateLekker skaten door de straten van Amsterdam, en zeker op vrijdagavond. Want dan rijdt al bijna tien jaar de Friday Night Skate met een bonte stoet van skaters door Amsterdam. Een ultieme gelegenheid voor levenslustige singles die in een ongedwongen sfeer willen skaten, jong en oud, met een hoog sociaal gehalte en onder muzikale begeleiding van enthousiaste skaters met rugradio's.Daarom organiseert Friday Night Skate op 7 juli een speciale editie van de Friday Night Skate, de Skate Date.

Tijdens deze speciale editie zullen eerst de mannen en vrouwen opgesplitst worden om het begin stuk apart door de stad te skaten tot een daverende ontmoeting op de meest romantische plek van Amsterdam, de Magere Brug. Hier zal auteur Tijn van Ewijk (onder andere van zijn hand: MasterFlirt, hoe verleid je iedere vrouw, en MysteryFlirt, hoe verleid je de ware) een mini masterclass flirten geven. Tijdens de mini masterclass zal een tipje van de sluier opgelicht worden van een baanbrekende nieuwe manier van flirten en verleiden….Met een aantal praktische tips op zak wordt de tocht gezamenlijk al flirtend voortgezet. De skate tocht begint om 20.30, bij het Filmmuseum in het Vondelpark, Be There.

Kijk voor meer info op www.fridaynightskate.com .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws