Police

Partyscene Redactie | 27 juni 2006
headlines

Trendy accessoires; je zonnebril, sieraden en horloges allemaal in één stijl. Trendy door het leven, met de mooie eyecatchers van Police.

Onlangs werd PoliceGlamour World in Nederland tot een van de “coolste brands” uitgeroepen door de reclamewereld. Met David Beckham als stijlicoon hebben de zonnebrillen van Police uiteraard wereldwijde bekendheid gekregen.

Voor dit seizoen komt Police weer met bijzonder mooie brillen, maar daarnaast ook met de nieuwste sieraden en horloges. Bovendien Police is gewoon een must voor elke fashionfreak.

De belangrijke inspiratie bron voor Police is de stadscultuur in de grote wereldsteden en de daar heersende modetrends. De nieuwste trend is om zoveel mogelijk accessoires op elkaar af te stemmen, bij voorkeur van één merk. Mode-liefhebbers zitten voor het totaalconcept dus goed bij Police, want de zonnebrillen sluiten naadloos aan op de gelijknamige unisex collectie horloges en sieraden.

Een van onze favoriet is de super de luxe over-de-top “Glamour World”, gouden (of zilveren) horloge met de wereld afgebeeld in zirconia stenen. Heel erg bling bling, voor degene die op wil vallen. Ben je meer het sportieve typje? Dan is bijvoorbeeld de lichtblauwe “Navy” een super keuze.

Het zijn gewoon schitterende accessoires. Kijk voor de hele Police collectie en de verkoop adressen op www.jpc.nl/police .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws