Molotov & DirtyDirtyDirty

Partyscene Redactie | 27 juni 2006
headlines

8 juli aanstaande is het weer tijd voor Molotov. De vorige editie werd op 10 juni gehouden en het was een groot succes, met vele top DJ’s.

Deze editie zal nog grote worden dan de eerdere, met een enorme lichtshow en twee internationale DJs, die tijdens Molotov en DirtyDirty hun ding helemaal gaan uitdragen.

MolotovMolotov

De Kerkzaal van Hotel Arena in Amsterdam, is het decor van Philip Young en Terry Toner die elke editie een aantal gigantische nationale of internationale toppers uitnodigen, om samen met hen de beste en lekkerste Electro, House en andere elektronische muziekstromingen te draaien. Voor deze speciale editie hebben Terry Toner & Phillip Young “Le Patron” Etienne De Crecy – Superdiscount, uit Frankrijk uitgenodigd.

Deze bekende Fransman heeft zijn naam gemaakt met Motorbass, Etienne de Crecy & Phillip Zdar. Tijdens Molotov geeft Etienne met Superdiscount een zeer speciale en eigen presentatie van Funky, Electronic-underground dansmuziek.

The Dirty Dirty Dirty

In de Tuinzaal zal de derde editie van The Dirty plaats vinden. Dit is een hiphop avond met een electronisch uitgangspunt. Van HipHop tot Crunc, van Electro tot Dirty South.

Als ultieme klapper op deze avond zal Disco D (USA) overkomen uit de States om de DIRTYDIRTY sound te vertegenwoordigen.Deze man heeft underground records, platinum records, award winning records, muziek voor shows en grote campagnes.

Kortom een avond om bij te moeten zijn. Je kunt kaarten à € 12,-  kopen via www.aub.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws