Stalker 23 jaar

Partyscene Redactie | 7 april 2006
headlines

Stalker

Stalker kan inmiddels buigen op een roemrijk verleden. Al vroeg in haar bestaan legde de club een grote platenverzameling aan, met onder meer de eerste house platen. Toen bleek dat deze platen steeds vaker in de koffers verdwenen van de deejays die op kwamen treden werd besloten het kopen van platen te staken.

Het verleden is dan ook niet wat Stalker maakt tot wat het is, in de club heerst een sterke vernieuwingsdrang. Zo is in het afgelopen jaar de binnenkant volledig gerenoveerd, is er een nieuwe bar gekomen en is het geluidssysteem helemaal up-to-date gemaakt. Deze vernieuwing is ook terug te vinden in de programmering. Avonden als ‘Berliner Helden’ en de optredens van vele vernieuwende artiesten, zorgen ervoor dat de club voorop loopt in het opsporen van nieuwe ontwikkelingen. Deze vernieuwingsdrang en de intieme sfeer en vriendelijk personeel maken de club tot wat het is.

Club Stalker staat bekend om haar vele ludieke acties. Zo mag iedereen die aan kan tonen 23 te zijn gratis naar binnen op 22 april, zullen de mensen die voor middernacht binnen komen verwelkomd worden met een gratis drankje en zal er op het gebied van aankleding weer alles uit de kast worden getrokken. De muzikale helden van deze avond zijn Joost van Bellen en Tommie Sunshine. De eerste behoeft nauwelijks nog uitleg, een uitgebreid interview met deze oude rot staat elders hier op de site.

Daarnaast is Tommie Sunshine aanwezig. Deze vent is zeker een geestverwant te noemen van Joost van Bellen. Ook hij laat zich niet in een hokje plaatsen en draait alle denkbare muziekstijlen door elkaar. Hij heeft samengewerkt met onder andere DJ Hell, Felix da Housecat en Mylo. De zaal zal worden opgewarmd door Stalker resident Sven, terwijl de bovenruimte in handen is van AA Beats & Wurtz. Verwacht hier dope hip-hop en ragga.

We stelden Damir, programmeur bij de club, wat korte vragen.

PS: Wat was de afgelopen jaren één van de meest legendarische avonden in Stalker en waarom? 

Er zijn er natuurlijk zo veel geweest afgelopen 23 jaar. Maar één van de legendarische was de Slechtste Nacht van het Jaar van 2005 (elk jaar op 1 januari red.) met de Grand reopening van Bar Ringo en een karaoke show. Een totale gecontroleerde chaos. Tot het uiterste... vooral niet te serieus! Verder één van de Outside In avonden met Joost van Bellen, het infuus feest: alle ingrediënten waren aanwezig zoals muziek, act's en natuurlijk het publiek, dat reageerde fantastisch erop. Ook een paar avonden met Danny Howells zijn legendarisch geweest. Sublieme sfeer en goeie muziek. Het dak ging eraf.

PS: Wanneer komt Danny weer eens dan?

Geen idee. We zijn er even op het moment niet mee bezig. Misschien dat we in het najaar het weer gaan proberen. 

PS: Tot slot: Welke DJ zou je graag nog wel eens willen boeken in Stalker?

Zo veel... The Glimmers, Ivan Smagghe, en toch Erol Alkan weer!

Meer info over de beruchte club en avond vind je op www.clubstalker.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws