Going Ape

Partyscene Redactie | 6 december 2005
headlines

apeApe bevindt zich al jaren in de frontlinie van de dancescene. De organisatie weet dan ook wat leeft en wat niet leeft en zorgt, met behulp van FCA-Music, ook dit keer weer voor een feest, met een lage toegangsprijs. Dat gaat op zaterdag 14 januari gebeuren in de Winkel van Sinkel in Utrecht, om er zo weer een andere regio bij te betrekken. ‘Going Ape’ wordt een techno/minimal/electro feest met dj’s en live acts.

Headliner van de avond is de Zweedse producer Petter, die een live optreden komt doen. Hij is vaak een van de headliners van de Border Community-feesten en komt hier met zijn minimale elektronica laten zien waarom. Ook live is Groninger Weider Terlouw van het Haagse Phonocult. De dj’s achter de draaitafels zijn allemaal afkomstig uit Nederland en Ape maakt zich daarbij sterk voor nieuwe namen. Zo zullen Boris Werner, Lauhaus en Makcim een minimal set draaien en komen de broers Daniel en Juan Sanchez samen een set doen. Ook dj’s Kiwi en Sander Baan zijn van de partij. De beelden worden verzorgd door VJ Bl0m5t3r.

Wil jij gratis naar dit feest? Dat kan, want er zijn verschillende prijzen te winnen. Wie de flyer van ‘Going Ape’ op een zo origineel mogelijke plek fotografeert en die foto mailt naar goingape@aap.je maakt kans op een plek op de gastenlijst. Onder de inzenders wordt zelfs een geheel verzorgde trip naar Londen verloot. Maar je kunt ook een gastenlijst plaatsje bemachtigen door goed naar de flyer te kijken, want daar staat een fout op. Wie hem ziet kan het antwoord mailen naar sherlockholmes@aap.je. De eerste tien goede inzendingen krijgen een gastenlijstplek cadeau.

Kijk voor meer info op www.aap.je.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws