South American Music Conference

Partyscene Redactie | 9 november 2005
headlines

samc

Het Amsterdam Dance Event was erg geslaagd, maar de editie van Zuid Amerika ook. De tweede editie van de South American Music Conference op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober in Buenos Aires is volgens veel deelnemende DJ’s een succes te noemen. Hieronder wat quotes van enkele deelnemers:

Benny Benassi: “Erg goed… iedereen ging los op de elektronische muziek, ik vond het top!”

Christopher Lawrence: “Ik was geïmponeerd door de evenementen rond de SAMC dit jaar. Alle optredens waren top, maar mijn set voor 20.000 man in Buenos Aires was mijn grootste persoonlijke hoogtepunt dit jaar. De professionaliteit van de shows en het enthousiasme en muziekkennis van het publiek bewijst dat Zuid Amerika een leidende positie in de dancescene heeft verworven. Het is voor mij ook een van m’n favoriete plekken om te draaien. Ik kijk er naar uit om er snel weer te draaien en zal volgend jaar zeker weer aanwezig zijn op de SAMC.”

samcDiego Rok: “Het was voor mij heel belangrijk om te draaien op zo’n groot event in Buenos Aires. Naast het genot om te draaien naast grootheden als Richie Hawtin en Adam Beyer betekent het ook veel voor Zuid Amerika. Dit jaar hebben veel nieuwe buitenlandse DJ’s de scene hier kunnen ontdekken, en ze hebben gemerkt hoe dance hier leeft onder de bevolking. Iedereen heeft genoten!”

Judge Jules/BBC Radio 1:  “De SAMC groeit op dit moment sneller dan Google of Microsoft. In twee jaar is het uitgegroeid tot een volwaardig evenement dat zich zeker met vergelijkbare conferenties kan meten. De sfeer is ongelooflijk, en de opkomst idem dito.Ik kan dit evenement niet genoeg de lucht in prijzen.”

samc


Richie Hawtin: “Neerkijkend op de menigte en duizenden mensen uit het dak zien gaan op de beste techno was een ongelofelijk moment voor mij, Argentinië en de rest van Zuid Amerika!”

www.samc.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws