Sound of Sunday 30 oktober

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

...en het is alweer bijna tijd voor de tweede editie van S.O.S voor dit seizoen en dat wordt er zeker n welke je niet mag missen.

Tevens bestaat S.O.S alweer volgende maand alweer 1 jaar en dat gaat op zondagmiddag 27 november natuurlijk even op gepaste wijze gevierd worden. Tip, hou je mail de komende tijd scherp in de gaten. Dan even vooruitlopend in de drukke agenda, een speciale tip voor een ieder die het na 1 dag kerstvieren al helemaal zat is. Is er op 1e kerstdag zondag 25 dec vanaf 23 u een hele speciale S.O.S X-Mass Edition The Sound Of X-Mass deze Special X-Mass Edition zal tot s`ochtends 6 u doorgaan, met natuurlijk een speciale X-Mass line up om je vingers bij af te likken. Maak dus nog maar even maar even geen afspraken voor een kerstontbijtje op deze 2e kerstdag.

Maar nu eerst zondag 30 oktober met deze keer een niet geheel onbekende maar zeker een absolute upcoming Dj, Melvin Warning. Wie deze altijd goedlachse en vrolijke Dj kent, zal na deze keer ook in de toekomst zijn eigen herkenbare Groovyclub/Club-trance stijl voor eens en altijd onthouden en er ook zeker niet meer op stil kunnen staan. Van deze Dj zal je de komende tijd echt meer gaan horen.

S.O.S heeft altijd de visie om ook minder bekende dj`s te programmeren en hiermee zich ook de kans te geven zich te presenteren aan het grotere publiek en zal daar ook mee doorgaan. S.O.S is dan ook altijd op zoek naar meer talent, je kunt via de website www.sound-of-sunday.nl altijd contact opnemen.

Ook zal deze editie Dj Jos niet ontbreken, daarnaast zal ook Jochen Miller op deze S.O.S. zijn positie innemen achter de draaitafels. Deze Dj/producer welke we kennen van diverse bekende producties maar vooral als de resident Dj van de Matrixx. hij zal deze editie van Sound Of Sunday zijn uiterste best doen om je oren te verwennen met de lekkerste classics en de beste floorfillers.

Dan n van de meest talentvolle Dj`s van dit moment, Artento Divini. Gezien de almaar toenemende populariteit bij het publiek is dit waarschijnlijk de Dj die in 2006 echt door gaat breken, zijn fans hebben er in ieder geval ook echt alle vertrouwen in dat dit uit gaat komen. Je kunt deze S.O.S dan ook weer volop van hem genieten. Ook deze zondag niemand minder dan Mike S de drijvende kracht achter toonaangevende feesten zoals Crazy Land, Bitch en natuurlijk het buitenfestival Pleasure Island. Naast promotor organisator is Mike S ook vooral Dj. Hij zal je dan ook op deze S.O.S zijn visie laten horen op`The best in house music from the classics to the latest`

Het geheel wordt hierbij ondersteund door de vocals van Mc Pryme met hierbij ook de dansers en danseressen, Wat maakt dat we weer de perfecte ingredinten in huis hebben om deze laatste zondag in oktober waardig af te sluiten.

`S.O.S. brings you the Sound of Sunday`

Check for more info www.sound-of-sunday.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws