Intiems zomercocktail (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Intiem-event doet op 3 september wederom Beachclub Billabong aan! Voor alle intimi die van een feestje houden is dit een niet te missen event.

Goede muziek, lekker weer, ontspannen sfeer dat zijn zon beetje de ingredinten van Intiems zomer cocktail! De muzikale versnapering komt van een gastoptreden van niemand minder dan Secret Cinema die met een exclusieve dj-set de Billabong in vuur en vlam zal zetten. Naast Secret Cinema zal de Haagse house held Ramon deze strandeditie doen opleven. Het goede weer is besteld en de intieme sfeer is bij de prijs inbegrepen Mis hem niet, deze editie van Intiem-event!

Secret Cinema, staat veelal bekend om zijn knallende live-sets, maar daarnaast staat hij ook garant voor zn kwalitatief ijzersterke dj-sets. Jeroen Verheij aka Secret Cinema omschrijft zn dj-sets zelf als onomschrijvbaar En als hij dat al niet kan, gaan wij dat zeker niet doen. Check dus zelf op 3 september wat hij hiermee bedoeld.

Ramon, in Den Haag wereldberoemd, gaat al jarenlang mee is o.a. bekend van zijn residenties in de vroeger befaamde club La DS en de huidige Club Sillys. Deze man is werkelijk een muziekfanaat en zal op 3 september ongetwijfeld een waanzinnige set neerzetten met de nodige portie dirty house.
Last but not least zal Taco de sterren line-up completeren. Dit aanstormende talent is niet meer weg te denken bij de Intiem edities, en niemand kan dan ook meer om deze rising star heen.

Mis de afsluitende editie van Intiem op het Scheveningse strand dus niet en zet 3 september in de agenda!



Line-up:
Secret Cinema
Ramon
Taco

Tickets:
Vvk: 8,-
Deur: 10,-

Vvk / info:
www.intiem-event.nl (on-line)
Hype, Prinsestraat 4, Den Haag
Billabong Beachclub, Noorderstrand Scheveningen

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws