Monitor in de Power Zone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 13 augustus staan Bart van Liefland, Don Diablo en Marcella achter de draaitafels van de Power Zone om er wederom een wervelend feest van te maken.

Deze derde editie van Monitor is zeker niet de laatste: FCA-Music en XCess hebben besloten om het aantal clubavonden in de Power Zone vanaf september uit te breiden naar twee per maand in plaats van een per maand. Hoe deze tweede extra avond ingevuld gaat worden is nog niet bekend, maar Monitor en 24 Hour Party People zullen blijven terugkomen.



Terug naar aanstaand weekend. Naast Don Diablo en Bart van Liefland hebben de organisatoren Marcella uitgenodigd. Deze Amsterdamse DJ had al een tijd lang niet meer gedraaid voor de twee organisatoren, en ten onrechte, want haar reputatie als DJ is al genoeg reden om haar eerder uitgenodigd te hebben! Goed, aanstaande zaterdag is ze er gelukkig bij.

Terug naar de clubs dus. Naast deze editie kun je de komende maanden wederom evenementen van FCA-Music en XCess Events verwachten die staan als een huis. De aftrap is aanstaande zaterdag in de Power Zone. Voor 12,50 heb je een kaartje aan de deur, die iedere euro ervan dubbel en dwars waard is voor een relaxed avondje uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws