Nog even doorgaan na FFWD

Partyscene Redactie | 27 juli 2005
headlines



Het programma is even divers als de bonte stoet van rijdende soundsystems die deze dag acte de presence geven. Technasia, Phonophunk, Nurotika en drum ’n bass held Chris-Su uit Hongarije zijn aangetrokken om het danslustige publiek op 13 augustus te vermaken in drie zalen.

Absolute headliner is Charles Siegling, die samen met Amil Khan Technasia vormt. Met zijn kenmerkende stijl van mixen, tweaken en scratchen heeft hij Zuidoost Azië als producent van elektronische dance op de kaart gezet. Een nieuw album van het duo is in de maak en moet eind 2005 in de winkels liggen.

De basement is deze avond het terrein van drum ’n bass. PRSPCT en Major League hebben de handen ineen geslagen en dj / producer Chris-Su geboekt. Daarnaast leveren diverse dj’s back-to-back sets af. In de theaterzaal is rauwe electro met invloeden uit house en rock te horen als de Amerikaan Nurotika zij aan zij draait met Seutek en Boris.

Lineup
Charles Siegling, Phonophunk & Wouter de Moor, Perry, Tarras, Mar-ten & Symbion, CB & Mindsconnect, Dreazz & Mynor, Chris-Su, Mynor & Harsh, Limewax & Thrasher, Nurotika, Seutek, Boris

Official Afterparty FFWD Heineken Dance Parade
Nighttown, Rotterdam
23.00 – 06.00 uur
10 euro (kaarten alleen aan de deur)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws