Remy gaat Intiem in Den Haag (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor deze speciale editie is pride of The Hague dj Remy uitgenodigd om de Catacomben eens goed op haar grondvesten te doen trillen. Hij stond al eerder op het verlanglijstje, maar nu is het dan gelukt: op 18 juni sta je oog in oog met Remy.

Na de komst van eerder Matthew Dekay en zgr Can, is het dus nu de beurt aan dj Remy om zijn kunsten te vertonen in de grotten van de Catacomben.
Remy is met zijn veelzijdige muziekstijl een moeilijke dj om in een hokje te stoppen, zoals dat hedendaags graag wordt gedaan.

Met zijn niet te benoemen/beschrijven stijl heeft hij al jaren menig muziekliefhebber getrakteerd op een heerlijke mix van zijn interpretatie van progressive, tech-house en techno. Het feit dat hij niet in een hokje te plaatsen is, heeft zijn populariteit er zeker niet minder op gemaakt. Door zijn unieke stijl wordt Remy dan ook nog door velen gezien als de beste dj van Nederland.

Naast Remy is ook dj Gilbert uitgenodigd. Gilbert is ook geen onbekende in de Haagse scne. Samen met o.a. dj Ramon maakte hij jarenlang furore in club La DS. Gilbert heeft in zijn hoogtij dagen talloze remixen gemaakt voor o.a Carl Cox en Michel de Heij. Momenteel draait Gilbert veel in het buitenland, maar op 18 juni draait deze Haagse held voor Intiem-event in de Catacomben.

Resident Haagse dj Taco kan natuurlijk niet ontbreken op deze editie en hij zal de 3e editie van INTIEM-event openen met zijn warme progressive sounds totdat dj Gilbert & Remy het roer overnemen. Samen met Remy en Gilbert zullen zij in de intieme Catacomben er een feest van maken dat tot vroeg in de uurtjes zal doorgaan.

Special entertainment: Casino Nights
Voor deze speciale Haagse editie pakt Intiem-event groot uit met extra entertainment: waag een kansje onder het genot van de geluiden van onze Haagse helden.

Zorg dat je er op de avond vroeg bij bent! Voor 00:00 krijg je van de organisatie een kansje in handen

Het wordt aangeraden om kaarten in de voorverkoop te halen. On-line tickets worden beloond met een fiche bij entree.

Intiem beach event
Intiem-event gaat deze zomer 2x naar het strand in Scheveningen op het Zwarte Pad.
In Billabong Beach Club zullen 23 juli en 3 september intieme strandedities worden gehouden. We zijn nu al bezig met de voorbereidingen dus houd www.intiem-event.nl in de gaten voor meer info.

Zaterdag 18 Juni 2005
Catacomben Den Haag
23:00 05:00
Entree: 10,-
Vvk: Hype (Prinsestraat) + www.intiem-event.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws