Eerste namen 10 Days Off bekend

Partyscene Redactie | 7 april 2005
headlines


10 Days Off pakt het dit jaar weer goed aan. Centraal staat het getal 11, het getal der zotten (denk aan carnaval). Aangezien het dit jaar de 11e editie van het Belgische festival is, is Gent, de thuishaven van 10 Days Off, 11 nachten lang het decor van de beste, meest aanstekelijke en hipste clubmuziek van nu.

Op vier podia komen van 15 tot 25 juli een batterij aan dj’s en live-acts langs, met zowel bekende namen, als opkomend en onbekend talent. Bezoekers uit heel Europa komen zich te goed doen aan de vele stijlen die het festival rijk is, zoals house, electro, breakbeats, rock, drum ’n bass, minimal, broken beats, nu-jazz, techno, funk, disco en nog veel meer.

De beloofde eerste namen zijn: David Morales, Tiefschwarz, Tiga, Nathan Fake, Abe Duque vs Blake Baxter, Alter Ego, Mathew Jonson, Michael Mayer, Hyper en High Contrast.

10 Days Off 2005 wordt gehouden in de ICC en Vooruit in Gent.
Er zijn 2 verschillende dagtickets verkrijgbaar, voor het ICC en voor de Vooruit. De prijs is 15 euro in de voorverkoop en 17,50 aan de deur. Na middernacht ben je 20 euro kwijt.
Je kunt ook een membercard kopen, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot het festival. Die kosten 65 euro en zijn alleen verkrijgbaar via de site van 10 Days Off.

Kijk voor meer info op www.10daysoff.be.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws